Nostalgisk sporvogn kommer til Mersin

nostalgisk sporvogn kommer til myrtle
nostalgisk sporvogn kommer til myrtle

Mersin Metropolitan Municipality begyndte at arbejde på Mersin Landscape Master Plan, som er en første i byens historie. Værkerne startede under ledelse af Mersin Metropolitan-borgmester Vahap Seçer og er forberedt ved at overveje udsigterne over bydynamikken.

Borgmesteren for Metropolitan Municipality, Seçer, mødtes med landskabsarkitekter, landbrugsingeniører, arkitekter, byplanlæggere og embedsmænd fra Mersin University, der har et indtryk inden for landskabet siden den dag han tiltrådte. Han ønskede, at arbejdet skulle begynde. I denne retning blev arbejdet afsluttet. Med udarbejdelse af Mersin Landscape Master Plan er en moderne by- og grønne planlagte by rettet mod.

Mersins 20 årlige landskabet fremtid er planlagt

Med udtryk for, at de lægger stor vægt på landskabet i overensstemmelse med den plan, hvor Mersins 20 årlige fremtid er forudset med hensyn til grønne områder, sagde borgmester Seçer, tanesi Et af de emner, jeg lægger oven på overskrifterne, er byens landskab. Byens æstetik er en begivenhed, der berører borgeren direkte. Enhver civiliseret person ønsker at bo i en almindelig by, i en by, hvor det grønne er mere dominerende, det visuelle er smukkere og æstetikken er smukkere. Mersin er en moderne by og en moderne by. Vi har i det mindste en sådan påstand. Ikke hvor vi vil have det, men vi vil skabe en bedre by. Vi søger at skabe en enorm by med dens udseende, orden og modernitet. Derfor er vi ligeglade med landskab ”.

Mufti Valley kommer til live

Først og fremmest vil der blive udarbejdet plantebeholdning af Mersin, og der vil blive oprettet kort over grønne områder, og klimaændringerne vil blive taget i betragtning i skovrejsearbejderne, der skal udføres inden for planens rammer. Inden for disse rammer er det planlagt at anvende plantearter, der er modstandsdygtige over for temperaturstigninger og tørke og store skygge træarter.

I arbejdet, der skal udføres inden for rammerne af Mufti Valley Urban Design Project, som er planlagt separat fra planens omfang, er det målet at lave en plan, der understøtter økologi og klimahandlingsplan ved at skabe grønne korridorer i nord-syd-retning ved at erhverve og arrangere grønne områder langs dalen. Inden for dalen-projektet, som vil omfatte cykelruter på 26 kilometer, afslører den nostalgiske sporvogn, der forbinder til området startende fra Mersin Railway Station, den historiske identitet i byen.

Mersin bystruktur, der overholder byens grønne identitet, vil blive oprettet inden for rammerne af det projekt, det igangsatte arbejde forventes afsluttet så hurtigt som muligt.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar