Nye succeshistorier vil blive skrevet i økonomi med det nationale teknologiske træk

samlet transportarbejderforening
samlet transportarbejderforening

Nye succeshistorier i økonomi skrives med National Technology Move; Bursa handelskammer og industri (BTSO), teknologiorienteret industri Flytning af maskiner Sektor Indkaldelse af forslag Bursa var vært for mødet. Industri og Teknologi viceminister Mehmet Fatih Kacar, angiver, at de prioriterer at øge merværdien i områder med høje nativisme, "Mit sind ekspanderer i Tyrkiet, immaterielle rettigheder, vores prioritet er job, der opstår i Tyrkiet. Tyrkiet har underskrevet en national teknologi flytter, nye succeshistorier er skrevet i en periode med økonomisk liv, vi vil altid tilbringer sammen. "Han sagde.

Repræsentanter for maskinsektoren viste stor interesse for det introduktionsmøde, der blev afholdt i Room Service Building. Tale ved åbningen af ​​programmet BCCI næstformand Cuneyt Sener, præsident Recep Tayyip Erdogan, som afspejler Industri og Teknologi vision for ministeriets Nationale Teknologi Hamlesi i at sikre Tyrkiets økonomiske og teknologiske uafhængighed sagde, at en strategisk tilgang. "Tyrkiets industrielle kapital, magt i vores land som Bursa repræsentanter for erhvervslivet, og vi tror på fremtiden." Said Sener, "Flyt og entusiastisk delt tro på, at vi forsøger vores magt for at målrette vores land. Vores maskinsektor er af strategisk betydning både i overgangen til vores stipendium til den nye industrielle revolution og i vores lands udvikling. Bestemmelsen af ​​vores maskinsektor som pilotapplikation gør det muligt for vores land at nå et meget højere velstand med sine indenlandske kapaciteter og kapaciteter. ”

NATIONALISERING OG NATIONALISERINGSPRIORITET

Mehmet Fatih Kacır, viceminister for industri og teknologi, holdt en præsentation om det teknologiorienterede industribevægelse og ministeriets arbejde. Kacır sagde, at de i den kommende periode vil fortsætte med at tage skridt til at blive et land, der producerer høj merværdi i strategiske studier med omdannelse af fremstillingsindustrien. Ile Med National Technology Move har vi til formål at producere de produkter, der bærer strategisk værdi lokalt og nationalt. ”

FoU-orienteret investering og produktionsstruktur

Høj værditilvækst produktionsmål, under hensyntagen til Tyrkiets bevægelse, der evner som et land, der understreger, at de får fokus for specifikke sektorer Kacar, "maskiner, elektroniske medicinsk udstyr, lægemidler, transportudstyr og kemikalier sektorer vil være en målsektor for den kommende periode. Vi nærmer os vores sektorer med et innovativt perspektiv. Omdannelse af F & U til investeringer og produktion er en af ​​prioriteterne i denne periode. Tyrkiet, sammen med vores nye succeshistorier i økonomien vil skrive vores industrifolk og tech iværksættere. "Han sagde.

“Vi er åbne over for forretningsverdenens synspunkter”

Tyrkiets eksport til at vokse på globalt plan med highlight Kacar, "Dette program kommer til live med den første pilot i maskinrummet sektor. Der er flere grunde til dette. Maskinsektoren er en sektor, hvor mellemhøj og høj teknologi er koncentreret. For det andet, industrien har en stærk baggrund i Tyrkiet. Vi er åbne for alle holdninger fra erhvervslivet om programmet

Forudgående ansøgninger udvides til den 19. december

Kacır sagde, at applikationsprocessen for det teknologiorienterede industribevægelsesprogram fortsætter, og sagde yatırım Investeringerne for de produkter, vi har identificeret i de prioriterede produktlister, vil have mulighed for at drage fordel af projektbaserede incitamenter kendt som 'Super Incentives', som er strategiske investeringsincitamenter. Mens der i øjeblikket gives strategiske investeringsincitamenter til 50 millioner TL og derover, vil 10 millioner TL blive anvendt som den nedre grænse for det strategiske investeringsincitament for de produkter, der er inkluderet i den prioriterede produktliste under dette program. Mens 500 millioner TL og flere investeringer kan drage fordel af projektbaserede incitamenter, vil grænsen for at drage fordel af projektbaserede incitamenter være 50 millioner TL for de produkter, der er inkluderet i den prioriterede produktliste under dette program. Derfor understøtter vi F & U-processer, vil vi også levere effektive support til investeringsprocesser. Vi har forlænget forudgående ansøgningsdato til 6 december 2019 som et resultat af indgående anmodninger. ”

"MIND og intellektuelle ejendomsrettigheder VI VIL VÆRE I TYRKIET"

Ministeriet som den vigtigste indikator for den indenlandske værditilvækst om, at Kacar, fortsatte hans ord som følger: "Sindet er udviklet i Tyrkiet, immaterielle rettigheder, vores prioritet er job, der opstår i Tyrkiet. Vi tror på, at vi får resultater fra dette program. Vi har en meget stærk industriel infrastruktur. Denne infrastruktur gør store ting lige nu. Vi vil nå spranget sammen i den kommende periode. Gud vil, har Tyrkiet underskrevet en national teknologi bevæger sig, en ny æra af succeshistorier er skrevet i økonomien altid vil implementere i et forsøg sammen med hjerte og sjæl. "

Efter talerne besvarede viceminister Kacir spørgsmål fra sektorrepræsentanter. Efter programmets afslutning præsenterede BTSO-vicepræsident Cüneyt Şener rapporten om krav og forventninger fra BTSO-medlemmer til viceminister Kacır.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar