Bungalowkonstruktion Begyndt på Çambaşı Doğa-faciliteter

opførelse af bungalower i cambasi naturfaciliteter startede
opførelse af bungalower i cambasi naturfaciliteter startede

Bungalow Construction er startet på Çambaşı Doğa Faciliteter; Hærens 2 tusind højde Çambaşı Highland Çambaşı Vintersport og skicenter, Ordu-borgmester Dr. Mehmet Hilmi Guler forbereder sig med de investeringer, instruktionen har realiseret, til at blive en af ​​de faciliteter, der får et navn.

I Tyrkiet, havet og lufthavnen Çambaşı, hvor det nærmeste skisportssted begyndte opførelsen af ​​bungalow nummer 12 Nature Plant.

Før det ledige land vil blive et centrum for tiltrækning med de undersøgelser, der skal udføres, sagde. Mehmet Hilmi Güler sagde, ”Der var 5 skiløjper i Ski Center, vi øger dette antal til 14, og vi forlænger længden af ​​5 km-landingsbanen til 15 km. Vi arbejder også med 100 meter gangbælte-projektet til begyndere. Vi har lagt grundlaget for 5-stjernet hotel for at øge kapaciteten i det eksisterende indkvartering. Kropskonstruktionen af ​​hotellet er afsluttet. Mens arbejdet fortsætter i fuld hastighed, bygger vi også 12 bungalows i anlægget med pejs blandt fyrretræer. Vi vil afslutte arbejdet på kort tid og gøre det tilgængeligt for vores borgere. Vi vil gøre Çambaşı Plateau til et vigtigt seværdighedscenter i sommer og vinter. ”

HUSERNE VÆRE TO TYPER

4 er designet i to typer huse, der er konstrueret på en isoleret måde i betragtning af de sæsonbestemte klimaforhold. Den ene af bungalowerne designet til 100 kvadratmeter med ophængede gulve og den anden er designet som 57 kvadratmeter duplex vil blive konstrueret på en måde, der inkluderer alle varer i et hus.

Indlejret med naturen

Çambaşı Nature Plants 'dominerende punkt, hvor skiløbere kan se fugleperspektivet af husene, bortset fra det klassiske indkvarteringskoncept, sammenflettet med naturen, dem, der er interesseret i skiløb om vinteren, og venter på dem, der vil nyde det grønne om sommeren.

VIL tilbydes i vintersæsonen

4 sæsonbestemte bungalower vil betjene indenlandske og udenlandske gæster i denne vintersæson har til formål at servere.

Çambaşı Doğa Faciliteter er klar til vintersæsonen med restauranter, snack-mad og drikke steder, indkvartering, skiløb, kælkning, snowboardudlejning, skilifter og nyåbnede skiløjper.

Dette diasshow kræver JavaScript.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar