Projekter, der lindrer trafik i Kocaeli

projekter, der lindrer trafikken i kocaelide kommer til live
projekter, der lindrer trafikken i kocaelide kommer til live

Projekter, der lindrer trafik i Kocaeli, kommer til liv; Kocaeli Metropolitan Municipality fortsætter med at lave kryds og asfaltlægning på vejene for at borgere, der bor i regionen, kan rejse mere komfortabelt. I denne sammenhæng afsluttede hold, der er tilknyttet Institut for Videnskabsspørgsmål, Fevzi Cakmak, Fatih Sultan Mehmet Avenue og Gelincik Street, krydset. Mens det nye kryds, Şeker Pınarı var i stand til at aflaste trafikken i landsbyen, aktiverede det forbindelsen mellem Muhsin Yazıcıoğlu og Fevzi Çakmak gader hurtigere og mere komfortabelt. Derudover blev den tunge trafik på Fevzi Çakmak Street regelmæssig og kontrolleret.

PELİNCİK STRAAT VAR DUPLE VEJ

Kocaeli Metropolitan Municipality fortsætter sine vejvedligeholdelses-, reparations- og renoveringsarbejder i byen. I denne sammenhæng har Fevzi Cakmak, Fatih Sultan Mehmet-gaderne og Gelincik Street-krydset konstruktion af holdene, der er forbundet med Institut for Videnskabsspørgsmål, ud over de eksisterende veje på vejen på vejen gjort til en dobbeltvej.

3 tusindvis af asfalt

3 tusind tons asfalt blev lagt på vejen inden for rammerne af undersøgelsen. Før lægning af asfalt blev 2-beholder 100 tons PMT-materiale placeret på vejbunden. Holdene har for nylig produceret 2 tusind meter kantsten og 2 tusind kvadratmeter parket.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar