Togingeniør og jernbanesikkerhed Kritiske pligter Personale Health Board's rapport

rapport om togingeniør og jernbanesikkerhedsmission
rapport om togingeniør og jernbanesikkerhedsmission

Togingeniør og jernbanesikkerhedskritikepligt Personale Health Board's rapport; Ministeriet for sundhed Afdeling for social sikringspraksis Afdeling for jernbaneingeniør og jernbanesikkerhed Kritiske pligter Personale Sundhedsudvalgets rapport er blevet offentliggjort.

Meddelelsen var som følger; Forordning om Tren Togmekanisme og Forordning for kritiske jernbanesikkerhedskrav blev opdateret og offentliggjort i Den officielle Tidende dateret 18.05.2019 og nummereret 30778. For de erhvervsmedlemmer, der er omfattet af togingeniørforordningen og jernbanesikkerheds kritiske forpligtelser, er det obligatorisk at indhente en sundhedsudvalgsrapport fra fulde statshospitaler og statsejede universitetshospitaler, i tilfælde af nødsygdomme eller på grundlag af driften.

De sundhedskriterier, der skal tages som grundlag i sundhedsudvalgets rapporter, er forklaret i bilagets sundheds- og sikkerhedsbetingelser, der kræves for at få togkørsel og bilag 1 jernbanesikkerhed, kritiske toldforskrifter, bilag-1.

Når resultaterne af rapporterne blev evalueret, blev det imidlertid konstateret, at der var uoverensstemmelser i diagnose og beslutning i rapporterne, og felterne, der skulle udfyldes, ikke blev udfyldt. Derfor var det fordelagtigt at minde udbydere af sundhedsydelser om problemet.

1- Sundhedsrapporterne for de personer, der udfører togingeniør eller jernbanesikkerhedskritiske opgaver, udstedes af de sundhedsanlæg, der er godkendt i bilaget.

2- Udvalgets betænkning vil omfatte underskrift af øje, øre, næse og hals, intern medicin, neurologi, generel kirurgi, psykiatri, ortopædi og traumatologi, kardiologilæger.

3- Hver afdelingslæge beslutter i overensstemmelse med de sundhedskriterier, der er specificeret i de sundhedsmæssige betingelser, der kræves for at få 1 togingeniørlicens og bilag 1 jernbanesikkerhed, kritiske forpligtelser, bilag-XNUMX i kriterierne for sikkerhed hos medarbejdere, der søger sundhedskritiske pligter.

4- Rapporten identificerer klart diagnosen og beslutningen. Beslutningen træffes i overensstemmelse med diagnosen.
a) Beslutningen baseret på billeddannelse, laboratorieresultater og fysiske undersøgelsesresultater vil blive skrevet i det relevante afsnit.
b) I medicinsk bestyrelsesrapport; Oplysninger om audiometri (hørelse) test eller testresultat, øjenundersøgelsesinformation, "Træne som træner." Sætning, sikkerhedskritiske medarbejdere "(A) eller (B) gruppe bulun skal inkluderes.

5- Rapporter Bilag til direktivet om procedurer og principper for sundhedsrapporter Bilag-4 Meddelelser om, at Statens sundhedsråd udarbejdes i overensstemmelse med rapportformatet.

For den fulde tekst til meddelelsen Klik her

Health Boards rapport for godkendte sundhedsfaciliteter Klik her

Nuværende jernbanetilbudskalender

Mon 18

Tilbudsmeddelelse: Biludlejningstjeneste

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
Arrangører: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18
Mon 18

Indkøbsmeddelelse: Privat Sikkerhedstjeneste (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
Arrangører: entreprenøren
+ 90 222 224 00 00
Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

1 Kommentar

  1. jernbaner ”de mest kritiske opgaver”, som ikke er sikker.

Yorumlar