Rekordstor verdens unikke 5-tog

Verdens hurtigste tog
Verdens hurtigste tog

Tog, et af de ældste offentlige transportmidler i verden, har været i vores liv i århundreder. Udvikling og skift af tog med den udviklende teknologi foretrækkes ofte med hensyn til både godstransport og personbefordring. Vi introducerer fem af de mest unikke tog i marken.

1. Verdens mest luksuriøse tog

Mød Rovos Rail, verdens mest luksuriøse tog. Rovos Rail, som har været verdens mest luksuriøse tog siden åbningsturen på 1989, opererer i Syd- og Østafrika. Rovos Rail, også kendt som 'Pride of Africa', tilbyder sine gæster muligheden for at opleve en unik oplevelse med komfort, luksus og personlige tjenester. Dette ultra-luksuriøse tog er ikke kun behageligt og af høj kvalitet, men viser også Afrikas naturlige skønhed i forhold til den rute, det kører. Det luksuriøse tog, der tilbyder personaliserede suiter, en omfattende menu med mad og drikke og ubegrænset service, har også store livlige lounger og observationsområder. Rovos Rail, der kan rumme maksimale 72-passagerer i gæstesuiter, har også en storslået indretning. Hvem vil gerne rejse med dette ultra-luksuriøse tog?

Verdens mest luksuriøse tog
Verdens mest luksuriøse tog

2. Verdens hurtigste tog

Dernæst er det hurtigste tog i verden. De fleste af jer tror sandsynligvis, at dette højhastighedstog er i Japan. Verdens hurtigste tog er dog placeret i Kina. Shanghai Maglev-toget rejser med 8 km i timen og rejser for $ 429 pr. Person. Toget, der ikke kører i byen, går fra Pudong International lufthavn i Shanghai til metrostationen Longyang. Dette højhastighedstog, som kineserne er stolte af, afslutter 30-km-ruten på bare 7 minutter. Shanghai Maglev genkender bestemt ikke konkurrenter med hensyn til hastighed.

Verdens hurtigste tog
Verdens hurtigste tog

3. Verdens mest overfyldte tog

Hvilket land tror du er det mest overfyldte tog i verden? Som mange af jer ville forvente, er verdens travleste tog i Indien, verdens næststørste land. I Indien er den årlige passager for 7,172-toget, der er forbundet til den landsdækkende 9991-station, omkring 8421 millioner mennesker. Antallet af passagerer, der transporteres på jernbanerne, er endnu højere end befolkningen i nogle lande. På en dag transporterer indiske tog mere end 25 millioner passagerer, mere end den australske befolkning. På billederne af jernbanerne ignorerer folk næsten deres liv for at rejse med tog. Hængende fra toget forbløffer mennesker, der ser billederne af folk, der rejser i toget, alle. Selv om togrejse er populær i landet, imødekommer togernes kapacitet ikke befolkningen. Af denne grund er det meget almindeligt at rejse ved at hænge eller klæbe sig fast på dørene. Selvom disse billeder skaber forbløffelse overalt i verden, betragtes de som en del af hverdagen for indianere.

Verdens mest overfyldte tog
Verdens mest overfyldte tog

4. Verdens længste tog

Verdens længste tog ejes af BHP Iron Ore, et jernmineselskab, der opererer i Port Hedland, Australien. Togets samlede længde er 7,353 km. Hele strengen består af 682-vogne og trækkes af 8-lokomotivet. Hver lokomotiv har en 6000 hestekræfter General Electric AC-motor. Belastningen på 82.262 ton kan transporteres på én gang, og den lastede vægt er 100.000 ton.

Verdens længste tog
Verdens længste tog

5. Togstation med en enkelt passager

Tror du, at en stat holder en toglinje åben, så ikke en enkelt borger er et offer? Selvom dette kan virke umuligt for mange af jer, skete det i Japan. Antallet af mennesker, der ankom til togstationen på øen Hokkaido, der engang var et arbejdsplads i det nordlige Japan, er faldet. Og til sidst er der kun én person, der regelmæssigt bruger to-station linjen: en gymnasiestudent. De japanske jernbaner, der betjente linjen, opdagede situationen for tre år siden. Selv om linjen er beskadiget, blev det imidlertid besluttet at betjene linjen med et tab, så gymnasiestuderen ikke er et offer. Selv togets ankomst- og afgangstider arrangeres efter hendes skoletid. En enkelt passagertogslinje, hvis navn ikke er oplyst, vil fortsætte med at arbejde indtil eksamen. Med denne funktion er denne toglinje i Japan den eneste i verden.

Togstation med en enkelt passager
Togstation med en enkelt passager

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar