Rumænien foretrækker tyrkiske jernbanesystemmærker

romania turk foretrækker jernbanesystemmærker
romania turk foretrækker jernbanesystemmærker

Efter de indenlandske busser, der for nylig blev eksporteret til Rumænien, er tyrkiske virksomheder nu begyndt at eksportere køretøjer til jernbanesystemer til Rumænien. Durmazlar ve Bozankaya Modtog store ordrer for jernbanesystemer i Rumænien. Vi leverer mere end 130 sporvogne til Bukarest, Laşi og Timişoara. Dette beløb er det dobbelte af antallet af køretøjer, der tidligere er bestilt af rumænske byer til europæiske virksomheder.

DurmazlarVandt det største bud i Rumænien. Det tyrkiske selskab vandt løbet med konsortiet CRRC (Kina) og Astra Vagoane Călători (Rumænien). Som et resultat Durmazlar 100 leverer sporvogne til lavt gulv til Bukarests hovedstad. Værdien af ​​aftalen er over 180 millioner euro.

En anden tyrkisk sporvognsproducent Bozankaya vil producere 16 nye lav-etages sporvogne til byen Iaşi. I dette udbud BozankayaEkskluderet Pesa, Polens berømte producent af jernbanekøretøjer. Omkostningerne ved budet er omkring 30 millioner euro. dette Bozankayavar det andet bud i Rumænien.

Bozankaya han havde tidligere beordret 16-sporvognen fra en anden rumænsk by, Timişoara, og efterlod den polske Pesa. Auktionen inkluderer også en ekstra 24-option. I henhold til specifikationen kan sporvogne køre på ikke-elektriske veje i en afstand på mere end 60 kilometer. Bozankaya 33 millioner euro udveksling i Tyrkiet med dette projekt vil give input. Ved brug af den ekstra option 24 i kontrakten vil den samlede eksport overstige 80 millioner euro.

Når vi foretager en kommerciel og turistmæssig tur til Rumænien, tager vi tyrkiske køretøjer med buss- og togsystem. Må de tyrkiske kommuner.

Bozankaya ve Durmazlar Jeg vil gerne lykønske vores virksomhed og ønske dem at fortsætte deres vellykkede eksport.

Dr. Kontakt Ilhami direkte

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar