Russisk krim-togfly startede

russisk kirim togtjenester startede
russisk kirim togtjenester startede

Russisk krim-togfly startede; Med opførelsen af ​​Krim-broen var Rusland fastlandet forbundet med fastlandet på Krim, Moskva og St. Petersborg, som forventes at starte snart, viste direkte togbilletter stor interesse.

25 December envejsbillet til Sevastopol-St. Petersborg 4 bin 524 solgt for rubler, borgere, der konkurrerede om at købe billetter til samme pris som flybilletter, Russian Railways websted førte til låsen.

Ifølge Moskovski Komsomolets solgte 3 mere end tusinde billetter den første dag efter salgsstart.

Togene “Tavriya ecek vil køre fra Moskva (Kazanski Station) og Skt. Petersborg (Moskovski Train Station) til Simferopol hver dag. Ekspeditionstiden vil være 33 timer fra Moskva og 43 timer fra Skt. Petersborg.

Det første tog over Krim-broen afholdes i december 23 mellem St. Petersburg og Sevastopol. Moskva-Simferopol-fly starter i december 24.

Billetter til Simferopol-Moskva tog 2 tusind 966 rubler-9 tusind 952 rubler, billetter til St. Petersburg-Sevastopol fly tilbydes til priser, der spænder fra 3 tusinde 900-8 tusind 900 rubler. (turkrus)

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar