Sabiha Gökçen'e Kocaelikart Loading Point

Vis Sabihas fulde profil
Vis Sabihas fulde profil

Sabiha Gökçen'e Kocaelikart Loading Point; Et af datterselskaberne i Kocaeli Metropolitan Municipality, TransportationPark A.Ş. , i tråd med den store efterspørgsel fra borgerne, blev Sabiha Gokcen lufthavns lastesystem tilbudt passagerer. 7 Kocaelikart-ladepunkt, der begyndte at levere service fra og med torsdag, var i stand til at modtage fulde karakterer af borgerne.

STOR LETT FOR BORGERNE

Borgere kom til nyheden fra Metropolitan Municipality. I tråd med de tunge krav fra passagerer blev Kocaelikarts installationssystem installeret i Sabiha Gökçen lufthavn. I tråd med det system, der vil give stor bekvemmelighed for borgere, der ønsker at komme til Kocaeli fra lufthavnen, vil passagerer være i stand til at indlæse TL til Kocaelikarts fra billet salgspunkt.

7 ÅBNET I NOVEMBER

7 Fra og med november torsdag giver Kocaelikart påfyldningspunkt 250 og 250G stor bekvemmelighed for passagerer, der rejser med lufthavnsbussen. Borgerne kan nemt indlæse fra billetsalgsstedet til lufthavnen ved deres hjemkomst. Passagerer kan også købe billetter til engangsbrug i fravær af Kocaelikarts.

TAKK FRA LUFTSPASSAGERE

I tråd med implementeringen af ​​passagererne, der realiserede deres installation, er de meget tilfredse, de krævede oprettelse af et sådant system, og systemet blev videresendt til kravene om ikke at være ligeglad over for Kocaeli Metropolitan Municipality udtrykte tak.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar