Sidste Green Flash-applikation i Samsun

samsunda green flash-applikation sidst
samsunda green flash-applikation sidst

I Samsun, især på hovedgaden og boulevard-krydset, blev chauffører, der blinkede grønt blink på vegne af advarsel om at stoppe blinkingen af ​​grønt lys, afsluttet

ANSØGNING "GRØN FLASH" SLUTT!

Samsun Metropolitan Municipality Department of Transportation, trafiklys 'green flash' ansøgning, 'på grund af stigende ulykker' sluttede. I denne sammenhæng vender det grønne lys direkte til det gule lys og derefter det røde lys.

AT undgå mulige ulykker

I en erklæring om emnet, Samsun Metropolitan Municipality Department of Transportation Kadir Gurkan, "muligt at undgå ulykker forårsaget af signalering, trafiksikkerhed for at øge anvendelsen af ​​grønt flashlys blev besluttet at fjerne," sagde han.

Øget i ryggen

Kadir Gürkan, der mindede om, at anvendelsen af ​​advarselsblitz i grønt lys på køretøjerne i signalanlæggene anvendes i henhold til afgørelsen truffet af Generaldirektoratet for Hovedveje i Ministeriet for Transport og Infrastruktur, gav følgende oplysninger:

Uygulama Som et resultat af denne praksis blev det konstateret, at typisk føreradfærd som en stigning i bagageruheld, et fald i forbrug af grønt tid på grund af tendensen til ikke at passere, vanskeligheder med at forudsige, om køretøjet kunne stoppe i fremtiden, incitament til at øge hastigheden i krydsningen blev bestemt.

GULLYS 3 NEDLADET

For at evaluere denne situation blev krydsene mellem University-Tekkeköy, 100 Avenue, Recep Tayyip Erdoğan Boulevard, Abdullah Gül Boulevard, som var under Metropolitan Kommunes ansvar på mødet med Transport Traffic Regulatory Board (UTDK) afholdt på Samsun Metropolitan Municipality Transportation Department i dag. , Barış Boulevard, 2'nci Bulvar, Akdeniz Street, Karadeniz Street på signaldiagrammet i signalfasen for den gule lysfase 3 sekunder vil blive anvendt, resten af ​​de andre signaliserede skæringspunkter vil blive arrangeret. ”

Samsun Metropolitan Transportation Department President, Kadir Gürkan, i den sidste del af erklæringen, "At tage hensyn til vores nye praksis og trafikskilte for vores chauffører og fodgængere for at overholde trafikskilte og pegepinde er af stor betydning," mindede han om.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar