24 times transport i Sanliurfa

sanliurfada times transport
sanliurfada times transport

Tyrkiets længste vej at have en af ​​netværket i Sanliurfa borgere, der har til formål at bedst tjene Metropolitan Kommune endelig I 71 nr linje vejen til revision i 76 nummererede linier besluttet at tjene med 24 time basis.

For eksempel vil mange byer i Tyrkiet med innovative applikationer vist Transport Şanlıurfa Kommune, revisioner eller anden måde til enden af ​​den rute, som forordninger, og i nogle ruter giver service-24 timer.

Efter borgernes krav og forslag om transport siden den dag, han tiltrådte, inden for rammerne af forordningen udarbejdet med instruks fra borgmester Zeynel Abidin Beyazgül, blev der foretaget en række ændringer i retning af de indre dele i betragtning af de nye bosættelsesområder på linjerne 71A, 71A og 78 for Güzelşehir. 76 Nej. Seyrantepe kvarter (Maşuk) på grundlag af 24 urets beslutning blev truffet om at levere transport.

24 HOUR TRANSPORT TIL SEYRANTEPE

04 November 2019 Fra mandag indføres den nye regulering i praksis, startende fra 00.00 om natten, køretøjerne flytter fra det andet indsamlingscenter hver time på 76-nummererede Seyrantepe og vil begynde at rejse fra Seyrantepe til byens centrum med times intervaller.

På den anden side er Göbeklitepe-rejser startet om vinteren, og turen vil blive foretaget mellem 12.00 - 16.00 timer.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar