Sarıkamış Ski Center stoleløftesystem modtager internationalt overensstemmelsescertifikat

sarikamis ski center stolelift system tildelt internationalt overensstemmelsescertifikat
sarikamis ski center stolelift system tildelt internationalt overensstemmelsescertifikat

Guvernør i Kars med Tyrkiet Öksüz deltagelse, Sarıkamış Skicenter til de nye strukturer og 6 meter hastighed og lukket kabine nye skilift-system til en uafhængig revisionsfirmaer fra Østrig med timer 6 tusinde personers kapacitet med 3-personers sofa i sekunder, som er den første og eneste i Tyrkiet Internationalt overensstemmelsescertifikat.

I sin tale ved certifikatudleveringsceremonien sagde Kars guvernør Türker Öksüz, at Kars udvikler sig inden for vinterturisme Kars Som I alle ved, er Kars en turistby. En af delene af turismen er vinterturisme. Vi serverer vinterturisme i Sarıkamış, som er et meget vigtigt kulturelt turistcenter for vores by og for vores land. Sarıkamış er hurtigt på vej mod at blive et af de vigtige vintercentre i vores land. I denne sammenhæng forsøger vi at forbedre kvaliteten af ​​tjenesterne her. Det nye indendørs stoleløftesystem er en af ​​disse tjenester. Vi havde fire stolelifte. Med det nye stoleløftesystem blev det den femte stolelift. Vi plejede at transportere tusind 200 mennesker i timen i den gamle stolelift og et nyt 3 tusinde mennesker i den nye struktur. På denne måde får vi chancen for at betjene vores indenlandske og udenlandske gæster, der kommer her for vinterturisme på et højere niveau. En anden dejlig udvikling var vores 8-spor, vi tog det til 9, og vi tænder vores 5-spor. Dette er vigtige skridt, vi har taget for vinterturisme. ”

Efter indsendelse af certifikatet, guvernør Öksüz og 65. Kars stedfortræder Ahmet Arslan, minister for transport, søfartsanliggender og kommunikation, besøgte faciliteterne og modtog information fra myndighederne.

Tusinder af 4-kontroller blev foretaget af uafhængige revisionsfirmaer fra Østrig som et resultat af 700-dages lang forskning. Efter kontrollerne blev Sarıkamış Ski Center tildelt et internationalt overensstemmelsescertifikat. Tusind 850 meter langt indendørs stoleløftesystem, 14 minutter med det forrige system, 5 minutter for at klatre i minuts komfort, landingsbanebelysning i den nye sæson vil give skiløbere fornøjelsen af ​​at stå på ski om natten.

den første og eneste stolelift i Tyrkiet "Fuld Uafhængighed Plant Operation Certificate of Authority" er tyrkisk guvernør i at yde forældreløse programmer 65. Termin transport, søfarts- og kommunikationsminister Kars stedfortræder Ahmet Arslan, provinsiel Gendarmerie-kommandant Hidayet Arikan, provinspolitidirektør Yavuz Sagdic, Sarikamish guvernør Recep Kosal, AK partiformand Adem Calkin og borgere tilsluttede sig.

sarikamis ski center stolelift system tildelt internationalt overensstemmelsescertifikat
sarikamis ski center stolelift system tildelt internationalt overensstemmelsescertifikat

Aktuelle auktioner

 1. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 2. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Udbudsmeddelelse: Renovering af Tatvan-molens højre vej

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Tender Notice: Spring Clamp vil blive købt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30
 5. Årsmøde for forretningsmedlemmer

  Januar 29 @ 08: 00 - Januar 31 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar