Highways Snow Cover Ansøgning er ved at blive udbredt

anvendelse på motorveje sneskærm
anvendelse på motorveje sneskærm

Highways Snow Cover Ansøgning er ved at blive udbredt; Mehmet Cahit Turhan, minister for transport og infrastruktur, holdt en præsentation ved den parlamentariske plan og budgetkommissionen og mindede om, at Generaldirektoratet for Highways lagrer 400 tusind tons salt, 382 tusind kubikmeter aggregat, 54 tons urinstof og 3 tusind tons kemiske afisningsmaterialer.

Turhan sagde, Kar Derudover udvider vi Snow Cover-applikationen, som har store fordele med hensyn til at forhindre sne i at lande på vejen. Mens 2003 har en samlet længde på 63 kilometer på statslige og provinsielle veje, har vi nået 681 kilometer sne-skjold i dag. ”

Turhan påpegede, at inspektionsaktiviteterne på motorveje fortsætter i fuld hastighed, og at ministeriet sigter mod at gennemføre en effektiv overvågning af vejtransport og godstransport med Ministeriet for Transport Elektronisk Tracking and Inspection System, økonomisk opfølgning og gennemførelse af de regler, som sektoren kræver med reel statistik.

I begyndelsen af ​​dette år er passagertransportsystemet, der er tæt på 90 procent af de luftfartsselskaber, der er integreret i systemet, sagde Turhan, ved udgangen af ​​året, sigter de mod at øge denne procentdel i forhold til 95, sagde han.

5 million 350 tusind af antallet af gange, der er indgået i systemet, passageroplysningerne er 82 million, Turhan understregede, "Brugen af ​​dette system til at bære lastmodulet 2020'de sagde." Han sagde.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar