Stor skandale i TCDD-bud! 1,5 gav 32 tilbud til hendes mands selskab

tcdd-auktioner skandale millioner liralik-bud gav til hans kones selskab
tcdd-auktioner skandale millioner liralik-bud gav til hans kones selskab

Stor skandale i TCDD-bud! 1,5 byder 32 millioner pund til hendes mands selskab; Babacan, der blev udpeget som facilitetens vejleder i National Railway Signaling Project, blev sagsøgt for den officielle 31, inklusive hans kone og tidligere regionchef.

Ifølge Seyhan Avşar fra republikken; "Republikken Tyrkiet statsbaner (TCDD) af National Railway Signalering Project Faciliteter indsat som af controller Veysel Karani Babacan, den offentlige indkøb Act (PPA) modsatte vej, 1 millioner 584 tusind 64 £ overvejelse i 32 stykker signalering bud, kone Sündüs Det viser sig, at Babacan gav det til frontfirmaet. Det blev lært, at Babacan blev chef for dette selskab efter hans pension. Den gamle TCDD 1 med Babacan og hans kone. Distriktsleder Nihat Arslan, inklusive den officielle 31-embedsmand, blev tiltalt for ondskab i buddet.

ØJE SPIS

TCDD Inspection Board indledte en undersøgelse af hændelsen. Ifølge undersøgelsesrapporten Babacan, 1. og 3. Han blev overdraget til udbud, indkøb og implementering af 32 signalprojekt, der blev realiseret med åbne bud og direkte indkøb i regionerne i Regionalt direktorat. Babacan forberedte dokumenterne til disse projekter, og entreprenørselskaberne arbejder og fremstiller enten ufuldstændige eller slet ikke, selvom det "passende" som post blev overført. På denne måde sagde Babacan entreprenørselskaber, at den uregelmæssige betaling blev foretaget.

Babacan tillod også Raycan, en partner til sin kone Sündüs Babacan, at deltage i budene trods det faktum, at han blev tildelt tre af de fire åbne bud til signalprojekter, skønt han var medlem af udbudskommissionen. Derudover leverede 28 direkte levering til sin kones firma.

I sin erklæring erklærede Babacan, at han deltog i udarbejdelsen af ​​læseplanen for Anatolian Technical High Schools Rail Systems Technology Department, at han havde en bog om dette emne, som han forelagde, at han blev udpeget som controller i YHT's udbudsarbejder, at værkerne under det nationale signaliseringsprojekt blev udført meget billigt. .

'LAD DET HURTT'

Babacan, "på grund af højhastighedstogprojekter er et meget intensivt arbejde, det øverste pres, der skal udføres på kort tid, arbejderne under tærskelværdien af ​​udbudsprocessen, bud i sin kones firma tog budet," sagde han. Babacan indrømmede, at han overtog virksomheden efter sin pension.

"VI GJORDE IKKE KORRUPTION"

Hans kone Sündüs Babacan erklærede, at hans kone ikke fik lov til at gå på pension i erklæringen fra anklagemyndighedens kontor, og derfor blev virksomheden lavet på ham kendisi. Jeg overførte virksomheden, efter at min kone blev pensioneret. Vi gjorde ikke korruption ”.

Efter afslutningen af ​​efterforskningen udsendte den offentlige anklagemyndighed en anklage mod 31, herunder Babacan og hans kone, med anmodning om fængsel mellem tre år og syv år på anklager for involvering i udbud af offentlige institutioner og organisationer. Anklager İstanbul Anadolu 8. Sendt til straffedomstolen i første instans. I oktober kendte 31 imidlertid for manglende kompetence og sendte sagen til den straffedomstol. Beslutningen, disse handlinger kan være underslagt kriminalitet blev registreret.

TILBUDSPRIS OVERGANG 1.5 MILLION TL

Raycan blev grundlagt af 2011. 2013 tusind 1 TL i fire åbne bud fra Regionalt direktorat, 593 tusind 900 TL i direkte indkøb, 17 i 574-614. Det er blevet bestemt, at 2012 har taget 2013 tusind 3 TL-forretninger med den direkte levering af 11-enheder i det regionale direktorat.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar