Tågen blev påvirket af Istanbul lufthavn, og flyene turnerede i luften i minutter

tåge påvirket istanbul lufthavn
tåge påvirket istanbul lufthavn

Istanbul lufthavn planlagde at gøre forretninger på grund af tågen, som var effektiv om morgenen tirsdag formiddag, og fly turnerede i lang tid i luften. På trods af forsinkelsen landede alle fly sikkert i lufthavnen.

I henhold til AirportHaber, fly IA219-fly Necef-Istanbul, Medina-Istanbul-flynummer SV3259-fly, Bukarest-Istanbul-flynummer RO261-flynummer Tarom og Medine-Istanbul-fly T5901-fly, Turkmenistan Airlines-fly måtte kaste.

På grund af den tåge, der er effektiv, især i morgentimerne, falder synligheden i forklædet i Istanbul lufthavn til tider til 5 meter; Ifølge oplysningerne fra AirportHaber blev pushback-køretøjer givet til operationen ledsaget af følg mig. Fly kan ikke nærme sig bælgen på grund af tågen blev henvist til den region, der er kendt som det nordlige forklæde.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar