Præsident Seçers tak til Hero Driver

tak
tak

Præsident Seçers tak til helten driver; Aziz Oğuz, der arbejdede som buschauffør i Mersin Metropolitan Municipality, underskrev for nylig en heltemodshistorie. 63 år gamle Faruk Özcan, der havde et hjerteanfald på bussen, greb ind og anvendte hjertemassage.Han tog bussen til hospitalet med passagererne og reddede Özcans liv. Mersin Metropolitan Kommunes borgmester Vahap Seçer hilste Aziz Oğuz velkommen på sit kontor og udtrykte sin tak for den menneskelighed, han udviste.

Vælger: You Du reddede et liv, dette er en meget dyrebar og hellig ting ”

Vicegeneralsekretær for hovedstadskommunen Olcay Tok og afdelingschef Ersan Topçuoğlu deltog også i besøget. Mersin Metropolitan Kommunes borgmester Vahap Seçer takkede Oğuz på borgernes vegne og ønskede, at denne adfærd ville være et eksempel for andet personale. Seçer, gerçekten Du gjorde virkelig et godt stykke arbejde. Du gjorde, hvad en ansvarlig medarbejder ville gøre. Jeg takker dig. Du reddede et liv. Dette er meget dyrebart, meget hellig. På vegne af vores borgere takker jeg Dem og ønsker Dem succes. Jeg lykønsker dig på vegne af hele personalet. Jeg håber, at dette vil være et ansvarsmiddel. Denne hjælp til vores borgere er et godt eksempel for andet personale. I det mindste ville de have modtaget fra dig ”.

Aziz Oğuz, der arbejdede som buschauffør i Department of Public Transportation, Department of Transportation of the Metropolitan Municipality, sagde, ık Vi udførte vores pligt med menneskeheden. Jeg nød godt af sundhedsuddannelsen fra vores kommune. Jeg anvendte dem til vores borgere i en begivenhed, der skete for os. Han er i live. Jeg er glad. Jeg er også glad for at kende dig. Vi prøver at gøre vores bedste ”.

Han bar den ældre patient til båren i sine arme

Under rejsen fra chauffør Oğuz til 29 City Hospital-University-linjen blev den passager, han fik fra stop på Güneykent gamle børnehospital om aftenen, pludselig forstyrret. Oğuz, Faruk Özcan, der forstår, at han havde et hjerteanfald, udnyttede de førstehjælpstræner, han havde modtaget i hovedstadskommunens organ og udførte den første intervention og udførte en hjertemassage. Oğuz, der tog bussen til byhospitalet, bar den ældre patient til sin båre i sine arme og reddede Faruk Özcans liv med sin forbilledlige opførsel. Özcan, der genoptog sit liv med førstehjælp fra chaufføren Aziz Oğuz og hans træninger til hospitalet i tide, takkede føreren Özcan efter hans behandling.

Aktuelle auktioner

 1. Udbudsmeddelelse: Styrke af broer og gitre

  Januar 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 3. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Udbudsmeddelelse: Renovering af Tatvan-molens højre vej

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tender Notice: Spring Clamp vil blive købt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar