Rekruttering af TCDD-ingeniør

tcdd-statistik køber ingeniør og puantor
tcdd-statistik køber ingeniør og puantor

Republikken Tyrkiets statsbaner (TCDD) KPSS-score med statistik, ingeniører og politimændstitler til forskellige provinser og distrikter med det centrale tildelingssystem tryk på knappen for rekruttering af embedsmænd.

State Railways 6 har bebudet rekruttering af embedsmænd til OSYM ved at informere dem om deres behov for et officielt brev. Kvalifikationskoder for embedsmænd, der skal ansættes i byerne Ankara og Izmir Konak blev offentliggjort.

ÖSYM-kandidaten får ansøgningsprocedurer

ÖSYM vil udføre alt nødvendigt arbejde i forbindelse med tildelingsprocedurer og ansøgningsprocesser. Som den centrale opgave vil ingen anden institution være i stand til at gribe ind i udnævnelserne undtagen OSYM. Interview og mundtlige prøver vil blive afholdt til embedsmændene kan ansøge om OSYM kandidattransaktionssiden.

TCDD vil vælge at tildele 1-statistikere, 2-ingeniører og 3-point i henhold til fordelingen af ​​det offentliggjorte personale.

NÅR PRÆFERENCERNE STARTER

I henhold til de oplysninger, der er offentliggjort i 2019 / 2 central tildelingsvejledning, vil applikationer starte kl. 3 december 2019 og slutte den 12 december. Online-ansøgninger foretages inden for denne periode.

PERSONALTITEL PROVINSEN PCS
statistiker ANKARA 1
ENGINEER ANKARA 2
tally-fuldmægtig IZMIR 3

TCDD 6 ansættelse af embedsmænd til personalefordeling Klik.

PROCEDURER TIL ANVENDELSE

03.12.2019 10: 00
12.12.2019 23: 59
£ 20
Alle filialer af Akbank, ATM og internetbank (bortset fra ansøgere fra TRNC); Alle filialer af Albaraka Türk Participations Bank, ATM og internetbank (ekskl. Kandidater fra TRNC); Alle filialer af Finansbank, ATM og internetbank (bortset fra ansøgere fra TRNC); Alle filialer af Kuveyt Türk Katılım Bankası, ATM og internetbank (undtagen ansøgere fra TRNC); Alle filialer af Türk Ekonomi Bankası og internetbank; Halkbank ATM, internetbank og filialer; Alle filialer af ING Bank og internetbank (undtagen ansøgere fra TRNC); Alle filialer og pengeautomater hos Vakıf Participation Bank (undtagen ansøgere fra TRNC); Ziraat Bank bruger kun internetbank og mobilbank (der opkræves ikke gebyr fra filialer og pengeautomater); OSYM-kortbetalingssystem (https://odeme.osym.gov.tr/)

VÆLG

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar