TCDD søger middel til slibning af begivenheder til tog

tcdd søger pleje af tog
tcdd søger pleje af tog

TCDD er på udkig efter retsmidler til slibning, der truer sikkerheden for liv og ejendom for tog. I 2019 blev 327-toget jordet. Vognvinduer eksploderede på grund af malende begivenheder. Mange mennesker blev såret fra føreren til føreren; tusindvis af pund skader opstod. Så i hvilke provinser kommer malende begivenheder frem? Tog blev stenet i Diyarbakır, Van, Adana-Mersin og İzmir-Manisa og Izmir-Denizli, Malatya, Kütahya, Kırıkkale, Erzincan og Erzurum. TCDD arbejder på at skabe karşı opmærksomhed karşı mod denne store trussel. I disse undersøgelser vil der blive påpeget de problemer, som slibning af begivenheder kan føre til dagsordenen.

HaberturkI følge Olcay Aydilek'in nyheder; "Tyrkiet har foretaget store investeringer i jernbaner for nylig. Ankara-baserede højhastigheds toglinjer, der når Istanbul, Eskişehir, Konya og Sivas, blev installeret. Der er regelmæssige flyvninger til disse provinser. Ankara-Sivas højhastighedstog sigter mod at starte efter et stykke tid. Derudover er der også lavere hastighed “konventionelle” togtjenester kaldet “konventionelle .. Tyrkiets kommercielle ekspeditioner er organiseret hver dag fra den ene provins til en anden provins. Provinser og hænder er forbundet med jernbaner.

STOR TRÅD

TCDD; leder efter en løsning på et problem, der truer tog, overskygger sikker transport og er fokuseret på ekstern kontrol. Så hvad er problemet? Slibning af begivenheder til tog ...

I følge TCDD-data blev 2019-toget stenet forskellige steder og tidspunkter i 10 (i den første 327-måned). Passager- eller maskinistvinduer eksploderede på grund af slibebegivenheder. Nogle mennesker blev såret fra føreren til føreren; tusindvis af pund skader forekom på togene.

SLIPBEHANDLINGER I SOM PROVINCER

I hvilke regioner eller provinser blev malingsbegivenhederne koncentreret? Ifølge TCDD-data blev tog stenet i Diyarbakır, Van, Adana-Mersin og İzmir-Manisa og İzmir-Denizli, Malatya, Kütahya, Kırıkkale, Erzincan og Erzurum. Der var snesevis af malende begivenheder i nogle provinser.

AWARENESS STUDY

TCDD arbejder på at skabe karşı opmærksomhed karşı mod denne store trussel. Disse undersøgelser påpeger de problemer, som slibning af begivenheder kan bringe på dagsordenen. Familier og børn bliver advaret om dette. Der vil blive rettet opmærksomhed på konsekvenserne af angrebene. Der skabes social bevidsthed mod angrebene, der er rettet mod forskellige formål.

LEVENDE BEGIVENHEDER

Kırıkkale indgang 3 begivenhed 3 stykker lokomotivglas
58 glasbrud i 177-hændelse mellem Adana og Mersin
Kütahya indgang 2 begivenhed 2 lokomotivglas
3-hændelse, 3 lokomotivglas, 2-vagnglas brudt fra Izmir Manisa
2 begivenhed 1 vogn 1 lokomotivglas brudt fra Izmir Denizli
10 begivenhed i og omkring Malatya
143-hændelse i og omkring Diyarbakir
103 begivenhed i og omkring Van
Erzurum Exit 1 begivenhed glas med passagervogne
Horasan Exit 1 begivenhed passagervognglas
Erzincan Exit 1 begivenhedsvognsglas

I alt: 327 begivenhed til slibning af tog opstod.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar