TCDD Generelt evaluerings- og konsultationsværksted startede

TCDD Generel evaluering og konsultation startet
TCDD Generel evaluering og konsultation startet

TCDD General Evaluation and Consultation Workshop Startede; CD Generel evaluering og konsultationsværksted Fenerbah på TCDD Fenerbahçe Training and Listening Facility startede under formandskab af TCDD General Manager Ali İhsan Uygun.

Republikken Tyrkiet statsbaner (TCDD) forbedring og effektivisering af aktiviteter, der gennemføres ved kendelse 15-17 perioden november 2019 dato afhænger af Direktoratet for tyrkiske statsbaner xnumx.bölg Fenerbahce Uddannelse og Overvågning Facility "generel undersøgelse og høring Workshop" TCDD generaldirektør Ali Ihsan begyndte i passende formandskab.

Den første dag på det tre-dages værksted deltog af vicegeneraldirektører İsmail Hakkı Murtazaoğlu, Bilal Tırnakçı, Öner Özgür og regionale ledere. Regionale ledere holdt en præsentation om fragt- og passageraktiviteter i deres pligtområder og udvekslede oplysninger om de problemer, der var stødt på.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar