TCDD Transport underskrev protokol for trans-kaspisk transport

tcdd transport underskrev en protokol for transporter på den trans-kaspiske rute
tcdd transport underskrev en protokol for transporter på den trans-kaspiske rute

TCDD Transport har underskrevet protokol for transporter på den kaspiske rute; En international protokol blev underskrevet for at sikre effektiviteten og effektiviteten af ​​det dybe One Generation One Road Project sırasında under afskedsceremonien for China Railway Express, det første godstog, der afgår fra Kina til Europa ved hjælp af Marmaray.

”Med Iron Silk Road blev der oprettet en kæde, hvor frugtbarhed, venskab og samarbejde ville blive styrket fra Fjernøsten til Europa, Mellemøsten, Rusland og Middelhavs Akdeniz

TCDD Transport General Manager for at give oplysninger om den protokol Kamuran Yazici, "Tyrkiet, Georgien og Aserbajdsjan i samarbejde med 30 oktober 2017 historiske line forretninger åbnede Baku-Tbilisi-Kars jernbane og integreret som startede med initiativ af Kina" En Belt One Road Project "med Asien - Den korteste, sikreste, mest økonomiske og mest praktiske jernbanekorridor er etableret blandt de europæiske kontinenter. Den succes, der blev opnået i BTK og Central Corridor, som fejrede sit tredje år i år, skaber stor stolthed og spænding hos os alle sammen med alle landene i regionen. Denne jernbanekorridor, også kaldet Iron Silk Road, har oprettet en kæde, hvor frugtbarhed, venskab og samarbejde vil blive styrket i en bred hinterlant, der strækker sig fra Fjernøsten til Europa, Mellemøsten og Rusland til Middelhavet. Det mest konkrete eksempel på dette er det første transittog og protokollerne, der styrker vores samarbejde. ”

"En af de vigtigste resultater af BTK Line også at skabe en ny nord-sydgående jernbane korridor mellem Tyrkiet og Rusland."

angiver Organisation som støtte fra transport og infrastruktur Ministeriet BTK, og de er i en enorm indsats for at bruge effektivt i samarbejde med den centrale korridor af de lande i regionen Printer, "en af ​​de vigtigste resultater af BTK Line også at skabe en ny nord-sydgående jernbane korridor mellem Tyrkiet og Rusland . Desuden beholder agentaftale mellem Kasakhstan KTZ Express for nylig med vores organisation, som skal anvendes til transport af containere fra eksporten til Tyrkiet blev underskrevet. "Han sagde.

General Manager Yazıcı, transport- og infrastrukturminister Mehmet Cahit Turhan, handelsminister Ruhsar Pekcan, sekretær for Shaanxi Regional Party Committee Heping Hu, viceminister for økonomi i Aserbajdsjan Niyazi Safarov, General Manager for TCDD og Ali İhsan Uygun; Pacific Eurasia bestyrelsesformand Fatih Erdogan var vidne til to vigtige protokoller, sagde han.

General Manager Yazıcı TCDD Transportation, Pasifik Eurasia Lojistik Dış Ticaret A.Ş. og Xian Continental Bridge International Logistics Limited protokol blev underskrevet i tre eksemplarer mellem Selskabet, vil selskaberne kombinere deres styrker, Kina startende fra i Xian havn op til Tyrkiet via Det Kaspiske Hav og Tyrkiets transitrute i container blok-tog sammen til at fungere sagde, at de sigter mod at arbejde.

Den anden protokol underskrevet af TCDD Transportation ADY Container, Georgia Railways Logistics Terminals, KTZ Express, Pacific Eurasia, Xi'an International Trade and Logistics Park, Xi'an Intercontinental Bridge International Logistics Limited er sammenkoblingen af ​​handel og industri i lande på Trans-Kaspisk rute, jernbaneadministrationer, der sigter mod at skabe effektiv og høj kvalitet togtrafik ved at sikre interoperabilitet mellem vogne.

Aktuelle auktioner

 1. Udbudsmeddelelse: Styrke af broer og gitre

  Januar 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 3. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Udbudsmeddelelse: Renovering af Tatvan-molens højre vej

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tender Notice: Spring Clamp vil blive købt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar