TEV Uğuz Tarık Demirağ Erhvervs- og teknisk anatolisk gymnasium åbnede

tev uguz tarik demirag erhvervs- og teknisk anatolisk gymnasium åbnede
tev uguz tarik demirag erhvervs- og teknisk anatolisk gymnasium åbnede

Turkish Education Foundation (TEV) introducerede TEV Uğuz Tarık Demirağ erhvervs- og teknisk anatolisk gymnasium. Skolens officielle åbningsceremoni blev afholdt med deltagelse af Ömer M. Koç, formand for bestyrelsen for TEV.

Den officielle åbningsceremoni for TEV Uğuz Tarık Demirağ Yrkes- og teknisk anatolisk gymnasium, der blev foretaget med donation og vilje fra den afdøde forretningsmand Uğuz Tarık Demirağ, blev afholdt med deltagelse af Ömer M. Koç, formand for bestyrelsen for TEV.

Foruden præsidenten for TEV 's bestyrelsesmedlem Ömer M. Koç, Suat Dervişoğlu, Ümraniye borgmester İsmet Yıldırım, den provinsielle nationale uddannelsesdirektør Levent Yazıcı, Ümraniye District National Education Director Süleyman Gökçimen, TEV bestyrelsesmedlemmer, Uğuz Tarık Demirağ TEV-donorer, skoleadministration, lærere og studerende deltog også i begivenheden sammen med sin søster Suna Eralp.

Ömer M. Koç: “Demirağ-familien byggede en skole, der vil sætte et præg på fremtiden, da TEV bestyrelsesformand Ömer M. Koç sagde, at det tyrkiske uddannelsesfond har støttet uddannelsen af ​​unge i 52-året og har arbejdet for landets lys fremtid. Den selvtilfredshed af ophobning af ædle velgørende Tyrkiet har produceret den tyrkiske Education Foundation betroet udtrykke Ömer M. Koç, Tyrkiet jernbaner, den første og talrige bidrag til opførelsen af ​​Tyrkiets industrielle udvikling i de store tjenester har givet Demirag familie, vil fremtiden påvirke landets teknologi en uddannelsesinstitution. Ömer M. Koç sagde, olarak Vi, som det tyrkiske uddannelsesfond, er stolte over at opfylde vores andel af dette store ansvar. TEV Uğuz Tarık Demirağ Erhvervsmæssig og teknisk Anatolian High School, der har 9.000 m2 træningsbygning og 1.500 m2 gymnasium, har 2 m10.500 byggeri i alt 2 blok og vil bidrage til udviklingen af ​​statslivet og samfundslivet i TEV Uğuz Tarık Demiraat Vocational og Vocational High School. Jeg håber, at mange af vores børn vokser op ı.

Ragıp Sekmen: ğ Vi vil opdrage gode mennesker, der assimilerer samfundets værdier. ”Uğuz Tarık Demiras søster Suna Eralp udtrykte, at det var en meget meningsfuld og glad dag for hende og takkede dem, der bidrog til åbningen af ​​skolen.

Ragip Sekmen, rektor for TEV Uğuz Tarık Demirağ erhvervs- og teknisk anatolisk gymnasium, sagde: ”Denne skole, sammen med sin bror 76 tusind skoler, vil blomstre håbspunkterne for fremtiden. I vores skole vil vi opdrage gode mennesker, der kender Atatürk og assimilere de værdier, som samfundet har skabt i tusinder af år. Jeg vil gerne takke alle, der gav os denne mulighed og som hjalp med at bringe et så vigtigt uddannelsescenter til den nationale uddannelse. Jeg husker Uğuz Tarık Demirağ igen med respekt ..

TEV Uğuz Tarık Demirağ Erhvervs- og teknisk anatolisk gymnasium tilbyder træning inden for to områder: Sistem Rail Systems Technology ”og“ Electrical and Electronics Technologies ”. I år har skolen, hvor kun elever fra niende klasse uddannes, 242-studerende med en samlet elevkapacitet på tusind 100. Skolen har et samlet areal på 9 tusinde 500 kvadratmeter i to blokke; 10 tusind kvadratmeter træningsbygning og tusind 500 kvadratmeter gym; Der er 32-klasseværelser, et multifunktionshall, et bibliotek, et grundlæggende mekanisk, elektrisk og computerværksted, et jernbaneelektronisk elektronisk målelaboratorium, et teknisk tegneværksted, et maleri- og musikklasse og et kemi- og biologilaboratorium.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar