Trakya højhastigheds togrute og kort

thraciske tog
thraciske tog

Thrace High Speed ​​Routes and Map: provinserne Edirne, Tekirdag og Kirklareli vil oprette forbindelse til Istanbul 'High Speed ​​Train-projektet er afsluttet. Istanbul Halkalı starter ved Edirne station og slutter ved Edirne Kapıkule station 229 kilometer højhastighedstog Der blev afholdt VVM-møder i Tekirdağ, Kırklareli og Edirne mellem september 9, og processen blev afsluttet. Trakya High Speed ​​Line starter fra Sirkeci, Halkalı, Græskar, Çerkezköy, Büyükkarıştıran, Misinli, Lüleburgaz, Babaeski, Havsa rute til Kapikule. Tekirdağ og Kıklarlareli en arm vil blive adskilt.

Tekirdag AK-partiet parlamentsmedlemmer, Transport, Shipping og kommunikationsminister Binali Yildirim og Thrakien i højhastighedstog projekt kræver at tage skridt gjorde. De deputerede, der afgav en erklæring efter mødet med transportministeren, maritime anliggender og kommunikation, Binali Yıldırım; de oplyste, at budet om højhastighedstogprojektet vil blive afholdt i 2016, og opførelsen af ​​højhastighedstoget vil starte snart.

  • arbejdsgiver: Transportministeriet
  • Entreprenør: Salini (Italien) Kolin Partnership
  • Sektioner:
    1. Çerkezköy Kapıkule: EU-kredit
    2. Halkalı Çerkezköy: Finansieres af transportministeriet
  • Total tid: 1.260 dage
  • Udløbsdato: 5 / 2022
  • Kontraktspris: 523 millioner 899 tusinde 700 euro

Halkalı Projektet, som også vil blive integreret med Marmaray-linjen, planlægges afsluttet om ca. 18 måneder. 229 kilometertalLinjen 75 kilometer er planlagt i Istanbul, mens linjen 40 kilometer passerer gennem grænserne til Tekirdağ, 60 kilometer Kırklareli og 54 kilometer Edirne-provinsen.

Halkalı Kort over Kapikule High Speed ​​Train

Kort over Trakya YHT - Højhastighedstog

Halkalı Om Kapıkule Railway Project

Med ruten fra den bulgarske grænse til Istanbul, Halkalı-Kapıkul jernbanelinjen projekt er geografisk symboliserer bindende Tyrkiet til EU. udviklingen af ​​EU og Tyrkiet til hinanden direkte forbindelseslinjer for begge parter, såvel som værende af strategisk betydning efter projektets TEN-T-korridorer EU - Tyrkiet - Asien, som vil sikre jernbaneforbindelsen har også en særlig betydning.

Projektet, Halkalı Ispartakule, Ispartakule Çerkezköy ve Çerkezköy-Partiklen er sammensat af 3 dele. 155 km af projektet Çerkezköy- Opførelsen af ​​Kapikule-sektoren vil blive gennemført med samfinansiering af Den Europæiske Union og vores land, og en samlet EU-fond på 275 mio. EUR vil blive brugt. Andre dele af 76 km konstrueres samtidig af TCDDs generaldirektorat med nationale budgetfaciliteter.

Efter projektets afslutning Halkalı Dobbelt spor på 231 km ruten mellem Kapıkule, 200 km / h hastighed, der bygges en højhastigheds toglinje til person- og godstransport.

The Ring

275 Million Euro Grant

Halkalı Kapıkule-jernbanens bæreevne, Çerkezköy Det vil stige markant med konstruktionen af ​​Kapıkule-sektionen. Efter færdiggørelsen af ​​projektet bruges Den Europæiske Union (EU) 275 millioner euro til opførelsen af ​​projektet, hvilket vil sikre en høj standard jernbaneforbindelse med europæiske lande.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar