Transportinvesteringer er ikke luksus

transportinvesteringer er vigtige, ikke luksus
transportinvesteringer er vigtige, ikke luksus

Transportinvesteringer ikke vigtige; Minister Turhan holdt en præsentation på den parlamentariske plan og budgetkommissionen, hvor ministeriet for transport og infrastruktur 2020-budgettet blev drøftet, og alle sagde, at investeringer og arbejder i transport og kommunikation er vigtige, ikke luksus.

Transportinfrastruktur og informationskommunikationssektoren, pulsen fra verdensudtryk til Turhan, nutidens verdensorden, transport- og kommunikationssektorer er formet omkring de muligheder, der tilbydes, tilføjede han.

Turhan sagde også, at de magtbalancer, der forventes at ændre, vil blive formet parallelt med udviklingen i disse sektorer og sagde:

Elbette Det er ikke tilfældigt, at især i den periode, hvor verdenshandelsmobilitet bevæger sig fra vest til øst, især landene i øst, udfører deres bevægelser mod transportinfrastruktur i forbindelse med hinanden. Bælte- og vejprojektet, som forventes at forme det næste halve århundrede, er det mest konkrete eksempel på dette. Vores land er beliggende i et af de mest kritiske punkter i den midterste korridor inden for projektets rammer. En anden vigtig ting at understrege er produktionen. Det er produktion, der gør udvikling og udvikling permanent. Transport- og kommunikationssystemets sunde funktion er uundværlig, uanset hvor der er produktion. Sund funktion fungerer på den anden side de træk, der omfatter fremtidens vision, ikke med det formål at redde dagen. Det er kun muligt med dynamiske mål at holde pulsen på den dag i hver periode. I de sidste 17 år har vi handlet med dette motto. Med andre ord er dette vejen for produktion og udvikling. ”

Turhan påpegede, at de lokale og nationale produktionsbevægelser er de vigtigste frugter af transport- og kommunikationsinfrastrukturarbejder og sagde, at disse frugter er blandt de vigtigste arv, der skal overlades til kommende generationer.

Turhan understregede, at de fortsat vil arbejde, at sætte sten på sten, for at producere nye træk og nye projekter med beslutsomhed. reduktion af logistikomkostningerne, lettere handel og øget vores lands konkurrenceevne vil altid være vores hovedmål med voldgift i det integrerede transportsystem. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar