Transportsektoren er accelereret med islamisk udviklingsbankfinansiering

transportsektoren vinder fart med finansiering af islamisk udviklingsbank
transportsektoren vinder fart med finansiering af islamisk udviklingsbank

Islamiske Udviklingsbank, afholdt en signering ceremoni med interessenter i Tyrkiet. Islamisk Udviklingsbank; Repræsentanter for Türk Eximbank, İller Bank, Gaziantep Metropolitan Municipality, Kayseri Metropolitan Municipality og Kızılay sluttede sig til og underskrev forskellige aftaler. Mehmet Cahit Turhan, minister for transport og infrastruktur, og Ruhsar Pekcan, handelsminister, deltog i ceremonien.

Sidste 5 årig periode med angivelse af Tyrkiet for at være lykkelig på grund af det momentum det fik i finansieringen af ​​den islamiske Udviklingsbank Transport og Infrastruktur minister Mehmet Cahit Turhan, "Sundhed, uddannelse, handel end i mange sektorer af energi, ser vi finansieringen af ​​Islamiske Udviklingsbank. Finansieringen af ​​Den Islamiske Udviklingsbank i transportsektoren er også meget vigtig for os. Navnlig sørgede 174 millioner euro for Ankara-Konya-højhastighedstoget jernbaneprojekt og den 275 million dollar, vi modtog for den elektriske lokomotiv for vores statsbaner. Vi afholder underskudsceremonien her i dag. 312 til levering af højhastighedstogsæt er en vigtig finansieringskilde til udvikling af millioner euro-jernbanetransport ”.

”Vi planlægger at starte højhastighedstoget i kommerciel drift fra februar 2020”

Minister Turhan sagde, proje Projektet, vi åbner ceremonien, inkluderer 300 meget højhastighedstogsæt med 10-hastighed. Vi planlægger at starte højhastighedstogssættet til kommerciel drift fra februar 2020. I vores land har vi 12 tusind 800 kilometer jernbanenetværk, og tusind af disse 213 kilometer er sammensat af højhastigheds toglinjer. Tyrkiet at forkorte afstanden mellem byerne i almindelighed og menneskelig 900 tusinde kilometer højhastighedstog for at lette livet for tusinder af kilometer i 800 400 kilometer til konventionel og højhastighedstog, går 4 100 tusinde kilometer ny jernbane anlægsarbejdet. I 2023 planlægger vi at passere højhastighedstog og højhastighedstogslinje fra 42 til 77 i højhastigheds- og højhastighedstog.

Aktuelle jernbanetilbud

tsar 15

London transportledet udvikling

Januar 15 @ 08: 00 - 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar