Offentlig trussel modstandsdygtig over for Sapanca Ropeway-projekt

trussel mod offentligheden, der modsatte sig sapanca ropeway-projektet
trussel mod offentligheden, der modsatte sig sapanca ropeway-projektet

Trussel mod de mennesker, der modstår Sapanca Ropeway-projekt 'Vi presser dit hoved'; I Kırkpınar-kvarteret i Sapanca truede sikkerhedsstyrkerne, der modsatte sig træskæringerne, til at bide dit hoved.

Sapancas Kırkpınar nær ropeway-projektet, der skulle laves nær træerne, begyndte at blive reduceret igen. To og en halv måned i teltet gik folk, der udførte modstand mod teltet for at stoppe træet, til området.

Mens jeg skar fyrretræerne med støtte fra sikkerhedsstyrkerne, forårsagede selskabets sikkerhedsofficer til borgeren, "jeg vil bide dit hoved" reaktioner. Officeren, der er tiltalt for en kriminel klage, blev taget i varetægt.

Efter slagtningen gik befolkningen i nabolaget til kontoret for borgmesteren i Sapanca og bad om at stoppe slagtningen og annullere projektet. Så besøgte borgmesteren i Sapanca for første gang vagtområdet og lovede at mødes med borgmesteren i Sakarya.

Intervention til teltområdet

Vagtteltet oprettet af Kırkpınarlı-folket blev afmonteret af sikkerhedsstyrkerne i de tidlige morgentimer, og folket blev slået. Kırkpınarlılar protesterede hændelsen, skar veje og genopbyggede deres telte i et andet område.

trussel mod offentligheden, der modsatte sig sapanca ropeway-projektet
trussel mod offentligheden, der modsatte sig sapanca ropeway-projektet

3 planlægger at skære tusind træer ned

Teleferic-projektet blev åbnet med henblik på udbud med Sakarya Metropolitan Kommunes model til byggeri-overførsel. Det eneste selskab deltog i buddet. 10 september 2018 årelang indtægtsdelingsaftale blev underskrevet med Bursa Teleferik AŞ-Teleferik Holding AŞ Partnership. Indtil videre er der anlagt fire retssager mod projektet.

Kırkpınarlılar ropeway planlagt at blive bygget af bedstefar til landsbyen i 1945 år til at blive brugt som landsby græsning til landsbyens juridiske enhed betinget donation af kommerciel aktivitet i dette område ikke kan gøres, siger han. Kırkpınar miljø- og udendørssportklub, TMMOB Sakarya-grene og Sakarya-ngo'er støtter kampen i nabolaget.

Økologisk forening: Den økologiske balance i Sapanca-søen forstyrres

Den økologiske union, der kritiserer ropeway-projektet i regionen og interventionerne mod folket. Projektet vil resultere i afskæring af 3 tusind træer og gøre området til et hus, der fremstiller leje. Med dette projekt vil der i fremtiden blive bygget hoteller, restauranter, bungalower, og grønne områder og skovområder vil blive ødelagt, og den økologiske balance i Sapanca-søen forstyrres. Kvarteret vil være åbent for erosion og oversvømmelse med udskæring af træer ”. (Yeşilgazet til)

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar