TÜDEMSAŞ Bogier blev brugt i schweiziske Wascosas vogne

tudemsas-bogies blev brugt i wascosanin-vogne
tudemsas-bogies blev brugt i wascosanin-vogne

TÜDEMSAŞ Bogies blev brugt i vogne fra schweiziske Wascosa; Containertransportvogne produceret i samarbejde med TÜDEMSAŞ-Private Sector blev leveret til det schweiziske firma.Produktionen af ​​bogies, den vigtigste del af 25-fods containervogne 40 Sgmmnss type produceret i samarbejde med Public-Private Sector, blev produceret i TÜDEMSAŞ, og chassisdelen blev produceret af den private sektor. Containertransportvogne, der leveres til Wascosa, der udfører multinationale jernbanetransport- og godsudlejningsaktiviteter, vil tjene i Europa.

Mens TÜDEMSAŞ genoplivet den private sektor i regional forstand med de forhandlinger og initiativer, den har foretaget i de senere år, fortsætter den med at bidrage til vores lands økonomi generelt.

Dette diasshow kræver JavaScript.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar