Turistvenlig taxauddannelse Begyndt i Kayseri

turistvenlig taxauddannelse startede i kayseride
turistvenlig taxauddannelse startede i kayseride

Erciyes A.Ş., et datterselskab af Kayseri Metropolitan Municipality. og Dostu Tourist Friendly Taxi başla-træningsprogram er startet inden for rammerne af protokollen, der er underskrevet mellem Direktoratet for Kultur og Turisme og Chaufførkammeret.

Erciyes A.Ş., et datterselskab af Kayseri Metropolitan Municipality. og İl Tourist Friendly Taxi eğitim-træningsprogram er startet inden for rammerne af protokollen, der er underskrevet mellem provinsdirektoratet for kultur og turisme og chaufførkammeret. 100 taxahandlere deltog i træningsprogrammet, der startede i forsamlingshallen i Metropolitan Municipality.

Taler ved åbningen af ​​Dostu Tourist Friendly Taxi ”træningsprogrammet Erciyes A.Ş. Bestyrelsesformand Murat Cahid Cıngı, Kayseri er begyndt at blive en turistby, sagde han. Cıngı sagde, at turister kommer til Kayseri med direkte fly, ”sagde” Turisme er en meget vigtig sektor, der understøtter regionaludvikling. Vores land er blevet et verdensomspændende turistland. Vi er det 6 land med det største antal turister i verden. Erciyes er blevet et af verdens førende turistcentre med investeringerne i vores hovedstadskommune. På dette stadie går vi fremad for at blive bedre inden for indkvartering, restaurant, transfer og transporttjenester. Vi arbejder for at maksimere dit bidrag til turismen i vores by. Kayseri, 5-10 vil være et meget andet sted efter år. 5 20-30 tusinde turister besøger denne by på samme tid efter året. I denne henseende ønsker vi ikke at blive fanget uforberedte ”.

Provinsial direktør for kultur og turisme Şükrü Dursun understregede vigtigheden af ​​det første indtryk. Dursun sagde: ”Hvis du giver det første indtryk positivt, vil 1-turist være medvirkende til ankomsten af ​​10-turist. I denne forstand ønsker vi, at du først kender højdepunkterne i vores turismeværdier i Kayseri ..

Ali Ates, præsidenten for Chaufføren for chauffører og biler, sagde, at enhver taxachauffør var en turistguide. Ali Ates, de ved emnets betydning og sagde, at de viser den nødvendige følsomhed.

Efter indledende taler, Erciyes University Tourism Fakultetslektor. Nihat Çeşmeci og kunsthistoriker Hamdi Oktay gav træning til taxachauffører.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar