Akkreditering af certificering af jernbanekøretøjer til Türk Loydu

turk loyduna certificering af jernbanekøretøjer
turk loyduna certificering af jernbanekøretøjer

Akkreditering af certificering af jernbanekøretøjer til Türk Loydu; Türk Loydu's overensstemmelsesvurderingsservice for jernbanekøretøjer blev inkluderet i omfanget af akkreditering af TS EN ISO / IEC 17065-standarden af ​​TÜRKAK.

Türk Loydu'nun-erklæring fremsatte følgende udsagn: Türk Loydu; Det udnævnte organ üzere er autoriseret til at gennemføre vurdering, rapportering og certificering af jernbanekøretøjer i overensstemmelse med nationale kvalifikationer.

15 Ved at udvide anvendelsesområdet for akkreditering af produktcertificering oktober 2019 var det muligt at levere overensstemmelsesvurderings tjenester af Türk Loydu i henhold til UTP-bestemmelserne som et alternativ til 'TSI'erne', der udgør grundlaget for godkendelsesprocesserne for alle de eksisterende jernbanekøretøjer.

Vores omfang af certificering er som følger

1.Certificering af lokomotiv- og passagerbiler (UTP LOC & PAS)
2.Certificering af godsvogne (UTP WAG)
3.Tilgængelighedscertificering for mennesker med handicap og mobilitetsbegrænsninger (UTP PRM)
4.Støjcertificering for jernbanesubsystemer (UTP NOI)

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar