Tyrkiets indfødte missil 'Merlin', Succesfuld afsluttet første Guided Test Shooting

turkiyenin af oprindelige missiler Bozdogan første manipulationer af skydning test blev gennemført med succes
turkiyenin af oprindelige missiler Bozdogan første manipulationer af skydning test blev gennemført med succes

Præsident Recep Tayyip Erdogan, TUBITAK SAGE udviklet af Invisible Air-Air Missile Bozdogans første guidede skydeundersøgelse på målflyet er med succes afsluttet annonceret.

TAF vil indtaste opgørelsen

Præsident Erdoğan erklærede, at de luft-til-luft-missiler, der blev modtaget til en pris af millioner af dollars, blev talt som dage til masseproduktion af indenlandske og nationale kolleger. At flyve langt over lydhastigheden og meget i stand til at manøvrere dette missil fra flyet testes næste år. Bozdogan-missilet, et produkt fra Göktuğ-projektet, som er blevet undersøgt siden 2013, kommer ind i inventaret til de tyrkiske væbnede styrker efter afslutningen af ​​testskydninger fra flyet. ”

TILGÆNGELIG PÅ ATMACA

Præsident Erdoğan sagde, at den første nationale søfartsmissil ATMACA vil blive inkluderet i opgørelsen næste år. Ud over de luftbundne våben, der bruges i vores krigsfly, vil vores luft-til-luft våben således være lokale og nationale. For første gang fyrede vi et nationalt missil fra vores nationale skib. Udviklet og produceret af Roketsan blev vores første nationale maritime krydstermissil ATMACA med succes lanceret fra TCG Kınalıada. Jeg håber, at dette missil kommer ind i inventaret næste år, ”sagde han.

Vi fortsætter med at lave historie

Industri- og teknologiminister Mustafa Varank delte også en video på sin Twitter-konto. Minister Varank, i sin andel, ”Vi fortsætter med at skrive historie. Bozdoğan, det synlige luft-luft missil udviklet af TÜBİTAK SAGE, gav vores præsident de gode nyheder og gennemførte med succes den første guidede skyde-test på målflyet ..

NATIONAL KOMBATT LUFTFARTING, DER SKAL MONTERES

Luftforsvarsmissil i synet Gökdoğan har et effektivt sprængstofhætte og infrarødt føringssystem. Denne første missil vil blive monteret på National Combat Aircraft og F-16.

4 KILOMETER I ALLIERING

Bozdogan, flyet før skydeundersøgelserne, der repræsenterer kampflyet blev fyret fra lanceringsplatformen. Under testen blev missilet beskæftiget med et mål i en højde af cirka 4 kilometer i luften, og skuddet blev fuldført med succes. At flyve langt over lydhastigheden og meget i stand til at manøvrere dette missil fra flyet testes i 2020. Når projektet er afsluttet vil luft-våben ud over luftbundne våben, der bruges i kampfly, være lokale og nationale. Kun det landsproducerede 9 luft-til-luft-missil Bozdoğan er blevet anvendt i verden for at øge lokaliseringshastigheden af ​​vores luftforsvarssystem.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar