Gennemført succesfuldt Tyrkiets oprindelige guidede missil Merlin Første testskydning

turkiyenin af oprindelige missiler Bozdogan første manipulationer af skydning test blev gennemført med succes
turkiyenin af oprindelige missiler Bozdogan første manipulationer af skydning test blev gennemført med succes

Præsident Recep Tayyip Erdoğan har meddelt, at Bozdoğan med succes afsluttede den første guidede skydetest på målflyet, som blev udviklet af TÜBİTAK SAGE.Præsident Erdoğan sagde, at de tæller dage til masseproduktion af indenlandske og nationale kolleger, luft-til-luft-missiler til en pris af millioner af dollars, og sagde: ”Vores luft-til-luft-missil Bozdoğan, som vil blive integreret i vores krigsfly, opnåede et fuldt udslag i guidede skud fra startpladen. Luftfartøjsafprøvning af dette missil, der flyver langt over lydhastigheden og er i stand til høj manøvrerbarhed, udføres næste år. Bozdoğan-missil, et produkt fra Göktuğ-projektet, som er blevet undersøgt siden 2013, vil gå ind i inventaret til de tyrkiske væbnede styrker, når testskuddene er afsluttet fra flyet. ” sagde.

TILGÆNGELIG PÅ ATMACA

Præsident Erdoğan bemærkede, at ATMACA, den første nationale søfartscryssil missil, også vil indgå i opgørelsen næste år. Ud over de luftbundne våben, vi bruger i vores krigsfly, vil vores luft-til-luft våben således være indenlandske og nationale. Det var første gang, at vi fyrede et nationalt missil fra vores nationale skib. Vores første nationale skibskrydstogsmissil udviklet og produceret af Roketsan, ATMACA, blev med succes lanceret fra TCG Kınalıada. Jeg håber, at vores missil kommer ind i inventaret næste år. ” brugte udtryk.

Vi fortsætter med at lave historie

Industri- og teknologiminister Mustafa Varank delte en video på sin Twitter-konto. Minister Varank delte: ”Vi fortsætter med at skrive historie. Bozdoğan, det synlige luft-luft missil udviklet af TÜBİTAK SAGE, som blev givet af vores præsident, gennemførte med succes den første guidede skydetest på målflyet. ” fundet vurderingen.

NATIONAL KOMBATT LUFTFARTING, DER SKAL MONTERES

Luftforsvarsmissil i synet Gökdoğan har et effektivt sprængstofhætte og infrarødt føringssystem. Denne første missil vil blive monteret på National Combat Aircraft og F-16.

4 KILOMETER I ALLIERING

Bozdogan, flyet før skydeundersøgelserne, der repræsenterer kampflyet blev fyret fra lanceringsplatformen. Under testen blev missilet beskæftiget med et mål i en højde af cirka 4 kilometer i luften, og skuddet blev fuldført med succes. At flyve langt over lydhastigheden og meget i stand til at manøvrere dette missil fra flyet testes i 2020. Når projektet er afsluttet vil luft-våben ud over luftbundne våben, der bruges i kampfly, være lokale og nationale. Kun det landsproducerede 9 luft-til-luft-missil Bozdoğan er blevet anvendt i verden for at øge lokaliseringshastigheden af ​​vores luftforsvarssystem.

Armin
sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar