TransportPark-medarbejdere donerede blod

ulasimpark-medarbejdere donerede blod
ulasimpark-medarbejdere donerede blod

TransportPark-medarbejdere doneret blod; Et af datterselskaberne i Kocaeli Metropolitan Municipality, TransportationPark A.Ş. medarbejdere donerede blod til Røde Halvmåne. Den første donation i garage til strandvejbusser er det første blod fra TransportationPark A.Ş. General Manager Salih Kumbar. Generaldirektør Kumbar talte om vigtigheden af ​​bloddonation og sagde, at alle burde donere blod, og at bloddonation har store fordele for menneskers sundhed. ”Vi inviterede Kızılay til vores garage. Vi ønsker, at det givne blod er ånde for de trængende. Jeg inviterer alle til at donere blod ..

45 DRIVE ER BLOD BLOOD

Siden grundlæggelsen har 1868 påtaget sig vigtige opgaver for at yde husly, ernæring og sundhedspleje til de fattige og behov. I alt donerede 45-chaufføren blod. Driverne udtrykte også tilfredshed med, at den eneste blodkilde er menneskelig, og at 45-blodet leveres om nødvendigt.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar