Bybanesystemprojekter

urban rail system projekter
urban rail system projekter

Urban Rail System-projekter; Ministeriet for transport og infrastruktur har øget sin støtte til lokale myndigheder for at udvide bybanesystemerne i vores land.

2013 blev overført til Røde Halvmåne-Çayyolu og Batıkent-Sincan i Ankara. Tandoğan-Keçiören metrolinje blev afsluttet den 05.01.2017 og åbnede for service. Çayyolu lagerplads i Ankara blev afsluttet den 31.12.2017 og overført til Ankara Metropolitan Municipality. Derudover er opførelsen af ​​AKM-Gar-Kızılay Metro, som forbinder Keçiören Metro til 15 juli Kızılay-pladsen uden afbrydelse, startet.

Levent-Hisarüstü-linjen blev åbnet i slutningen af ​​2015 i Istanbul. Tramway-projektet Antalya Square-Airport-Expo blev realiseret med åbningen af ​​Expo. Bakırköy (İDO) -Bahçelievler-Kirazlı Metro, Sabiha Gökçen lufthavnsforbindelse Metro, Gayrettepe-Yeni lufthavn og Yeni lufthavn-Halkalı Bygning af jernbanesystemforbindelsesprojekter er startet. Konya Rail System Line projekt og udbud er afsluttet. Erzincan og Erzurum sporvognsprojekter udføres af ministeriet for transport og infrastruktur.

Inden for rammerne af politikken for sammenkobling af lufthavne og bytransportsystemer, Istanbul 3. Lufthavne Lufthavn, Sabiha Gökçen, Antalya og Esenboğa arbejder på at etablere forbindelsen til bybanesystemerne.

Başkentray blev taget i brug i Ankara for at forbedre bybanetransport. Opførelsen af ​​Gaziray-projekter i Gaziantep fortsætter. Det er planlagt, at Egeray vil blive udvidet til Bergama i nord, og lignende projekter vil blive startet i storbyer som Kayseri, Adana, Antalya og Balıkesir.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar