Soykan: 'Vi mindes KARDEMİR-ejere med taknemmelighed og taknemmelighed'

vi mindes ejerne af soykan kardemiri med taknemmelighed og sukran
vi mindes ejerne af soykan kardemiri med taknemmelighed og sukran

Soykan: 'Vi mindes dem, der ejer KARDEMİR med taknemmelighed og taknemmelighed'; Karabük jern- og stålfabrikker, der skal lukkes 8 November 1994 den november og 4 timer for offentligheden for at sende deres børn til skolen, håndværkere lukket ned, herunder en række reaktioner for at stoppe livet, herunder handlinger til at stoppe livet, aktiviteterne, der blev arrangeret af Öz Çelik Business Union blev endnu en gang mindet.

8 25 af novemberretsakter. Karabük vicestatsguvernør Barboros Baran, provinspolitichef Sırrı Tuğ, KARDEMİR General Manager Dr. KARDEMİR; Hüseyin Soykan, assisterende generaldirektører, Özçelik og Union Union næstformænd Bayram Altun, Recep Akyel, Hicret Bozoklu, Şendika filialformand Ulvi Üngören og filialledelse, repræsentanter for det politiske parti og ikke-statslige organisationer og ansatte i KARDEMİR.

5 April-beslutninger og kampen efter begivenhederne begyndte med et cinevision-show, General Manager for KARDEMIR. Hüseyin Soykan nævnte i sin tale om fabrikkens historiske fortid og sagde, at Kardemir fornyer sin produktionsteknologi og øger deres effektivitet med de investeringer, der blev foretaget efter privatiseringen.

At konstaterer, at succesen var frugterne af kampen i 1994; Hüseyin Soykan “Karabük jern- og stålfabrikker er uundværlige for vores region og vores land. 25 besluttede at lukke disse fabrikker med en beslutning truffet for mange år siden, men beslutningen om lukning blev forladt og overført til Kardemir Joint Stock Company. 8 November, som er en historisk dag, hvor enhed og solidaritet og social solidaritet og ejerskabsforhold er monolitisk, forstås endnu en gang at være retfærdiggjort i kampen for vores ansatte og Karabüks befolkning. Sådan at; Karabük jern- og stålfabrikker, som er besluttet at lukke i 1994, fortsætter deres produktion i tusinder af år og er fortsat døren til brød for tusinder af ansatte og er stadig uundværlige ikke kun for Karabük og den regionale økonomi, men også for vores land. ”

I sin tale sagde General Manager Soykan, at han mindes dem, der støtter denne kamp, ​​og dem, der hævder KARDEMİR i dag med taknemmelighed og taknemmelighed. 500 har nået millioner af tons og Republikken 3. I tråd med årets 100-mål har det opnået sin digitale transformation ved at producere stålkvaliteter til bil- og forsvarsindustrien og nået nye mål.

Soykan oplyste, at de fortsat har arbejdet for at gøre KARDEMİR til et selskab, der har afsluttet miljøinvesteringer, styrket sin virksomhedsstruktur og er blevet et af verdens største integrerede jern- og stålanlæg, der har opnået mere konkurrencedygtige og bæredygtige resultater. med angivelse af, at de har menneskelige ressourcer, 25 8 år siden i november med beslutningen af ​​KARDEMİR har åbnet dørene til KARDEMİR har holdt sig i live og takkede alle dele af samfundet, der bidrog hver for sig.

8 i KARDEMİR sagde i sin tale på fagforeningsdirektøren Bayram Altun, Özçelik-şş, at alle processer, han har gennemgået siden dens oprettelse, skulle analyseres godt for at evaluere KARDEMİRs aktuelle situation og dagens position.

Altun mindede om ændringerne i status for fabrikken i processen og de udfordrende processer, han havde oplevet, og sagde, at KARDEMİR ønskede at lukke på grund af de økonomiske beslutninger dateret april 5 og 1994 afsluttede sin teknologiske levetid. Kampens første fakkel 'KARDEMİR kan ikke lukkes, Karabük Blacken' slagord blev brændt. Under ledelse af Hak-İş-konføderationen og Özçelik-İş-fagforeningen 8 Som et resultat af den herlige modstand, der blev givet den november 8, opgav regeringen lukningen af ​​Kardemir, og fabrikken blev privatiseret med den symboliske pris på 1994 TL ”.

Altun sagde, at KARDEMİR hurtigt investerer for at øge sin kapacitet til 3.500.000 tons. ”Det var en velsignet kamp. Hvis vi ikke kæmpede for denne kamp, ​​ville ikke kun KARDEMİR, men også Karabüks fremtid blive mørklagt. Det var en hæderlig kamp, ​​i dag ville KARDEMİR skorstene ikke ryge, tusinder af mennesker ville ikke tage brød til hans hus. Hvis KARDEMİR fik lov til at låse døren, ville vi have været vidne til en bys tilbagevenden til en landsby.

Kardemir, en af ​​verdens førende producenter inden for jern- og stålindustrien, er stolt af de nationale bevægelser, der er foretaget af Özçelik İş Union Vice President Bayram Altun, Kardemirs forpligtelse over for forsvarsindustrien og indenlandsk bil i den kommende proces og vil sætte sit ansvar. .

Mindeprogram, poesi og kompositionskonkurrencer arrangeret af Direktoratet for Nationale Uddannelsesstuderende og fodboldbanens fodboldturnering arrangeret af fagforeningen sluttede med præsentationen af ​​prisholdene.

Nuværende jernbanetilbudskalender

Mon 18

Tilbudsmeddelelse: Biludlejningstjeneste

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
Arrangører: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18
Mon 18

Indkøbsmeddelelse: Privat Sikkerhedstjeneste (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
Arrangører: entreprenøren
+ 90 222 224 00 00
Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar