Şanlıurfa High Speed ​​Train Project

Vigtig udvikling af det hurtige togprojekt
Vigtig udvikling af det hurtige togprojekt

AK-partiets stedfortræder Mehmet Ali Cevheri Sanliurfa, TC-generaldirektør for jernbaner Ali İhsan Uygun besøgte sit kontor.

Højhastighedstog, som er blevet et af de mest populære transportmidler i de senere år og indånder intercity-transport i byer, hvor flyvningen startede, har inkluderet Şanlıurfa i højhastighedstogundersøgelser. Bragt konstant til dagsordenen af ​​Sanliurfa og skal komme til højhastighedstog-projektet kaldet AK-partiets viceadministrerende direktør for Sanliurfa Mehmet Ali Cevheri Statsdirektør for jernbaner Ali Ihsan Uygun besøgte hans kontor.

AK-partiets stedfortræder Cevheri Sanliurfa, højhastighedstogprojekter for at afslutte de gode nyheder, de er ved at give følgende udsagn fra den relevante sociale mediekonto; '' TCDD General Manager Ali ihsan Uygur besøgte Gaziantep-Sanliurfa-Mardin højhastighedstogprojekt. Vi er blevet informeret om, at vores projekt fortsætter, 50% -niveau vil være afsluttet, og projektet afsluttes i 2020. '

Ore oplyste, at realisationsgraden for projektet er 50 procent, og at det vil blive afsluttet i 2020 år. Han erklærede, at højhastighedstoget vil være forbundet til Mardin-linjen via ruterne Nizip, Birecik, Organised Industrial Zone, Black Bridge og Viransehir. (Urfafanatik)

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar