Vigtigt trin for Kayseri Homeland Rail System Line

Vigtigt trin for Homeland Rail System Line
Vigtigt trin for Homeland Rail System Line

Vigtigt trin for Kayseri Homeland Rail System Line; Borgmester i Kayseri Metropolitan Municipality Memduh Büyükkılıç deltog i mødet med Organisationen for Islamisk Samarbejde i Istanbul, og der blev underskrevet en aftale med Talas-Anayurt Rail System Line om Talas-Anayurt Rail System Line med deltagelse af vores præsident Recep Tayyip Erdoğan.

Borgmester i Kayseri Metropolitan Municipality Memduh Büyükkılıç deltog i mødet med Organisationen for Islamisk Samarbejde i Istanbul, og der blev underskrevet en aftale med Talas-Anayurt Rail System Line om Talas-Anayurt Rail System Line med deltagelse af vores præsident Recep Tayyip Erdoğan. Præsident Büyükkılıç, udbudsprocessen, så snart Talas-Homeland Line er færdig med at bygge, sagde han.

Borgmester for Metropolitan Municipality Memduh Büyükkılıç, 35, Den Stående Komité for Økonomisk og Kommercielt Samarbejde for Organisationen for Islamisk Samarbejde i Istanbul. deltog i underskudsceremonien for forskellige projekter i vores land med Islamic Development Bank. Talas-Anayurt-jernbanesystemlinjen var også inkluderet i de aftaler, der blev underskrevet under mødet, hvor præsident Recep Tayyip Erdoğan deltog.

Inden for rammerne af den aftale, der blev underskrevet mellem Islamic Development Bank og Iller Bank, blev der afsat 30 millioner kreditter til Talas-Homeland Rail System Line.

Vi fortsætter til byggefasen på kort tid

Borgmester for Metropolitan Municipality Memduh Büyükkılıç med underskrivelsen af ​​aftalen med Den Islamiske Udviklingsbank Talas Anayurt-Aşık Veysel Boulevard Line har afsluttet alle transaktioner for lånet, sagde han. Med udtryk for, at de vil afslutte udbudsprocessen for opførelsen af ​​5,8-kilometerlinjen, sagde borgmester Büyükkılıç, at opførelsen af ​​linjen vil begynde så hurtigt som muligt.

Kort over Kayseri Tram

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar