Ikke-licenseret pistolsikkerhedsbarriere i Yamanevler Metro Station

ubevæpnet pistol
ubevæpnet pistol

Uregistreret våben sikkerhedsbarriere ved Yamanevler Metro Station; To personer, der ønskede at køre i metroen med ulicenserede kanoner og kugler, blev identificeret af sikkerhedsvagter på Yamanevler station. Passagerer knyttet til røntgenapparatet blev leveret til polititeam.

Som et resultat af omhyggeligt arbejde fra personale fra Metro Istanbul blev to personer, der transporterede ulicenserede kanoner, fanget ved indgangen til metrostationen.

3 Søndag, november 17: Poserne fra V.Ç og S.Ç, der passerede gennem røntgenapparatet ved Yamanevler-stationen i Üsküdar-Çekmeköy metrolinje, gav en høj alarm. Så tog sikkerhedsvagterne på stationen handling.

De havde den i tasken ...

Som et resultat af sikkerhedsvagtens kontrol fandt 1 ulicenserede pistoler og kugler i passagerernes tasker. Efter overførslen af ​​situationen til tillidsholdene på stationen blev V.Ç og S.Ç leveret til polititeamene fra Atakent politistation.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar