Yedikuyular Ski Center, sæsonens første sne

yedikuyular skisportssted for sæsonens første snefald
yedikuyular skisportssted for sæsonens første snefald

Sæsonens første vinter faldt til Yedikuyular-regionen i vintermånederne. Sidste år faldt den første fortjeneste for regionen 26 i oktober, og i år faldt 27 i november med en måneds forsinkelse.

Sæsonens første sne kom til Yedikuyular-regionen i disse dage, da vi nærmet vintermånederne. I Yedikuyular-regionen, der spænder fra 1850-2044 meter over havets overflade, begyndte stederne at blive dækket med hvidt låg.

Sidste år faldt den første sne 26 i oktober Yedikuyular-regionen en måned senere i år, den første sne som følge af Metropolitan Municipality-holdets årvågne foranstaltninger er blevet forhøjet mod mulig lukning af vejen.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar