300 tusinder af fragt flyttes til Baku Tbilisi Kars jernbanelinje

btk jernbanelinje transporterede indtil videre tusind ton
btk jernbanelinje transporterede indtil videre tusind ton

“4. Generaldirektør for TCDD Transportation Inc. Kamuran Yazıcı, der holdt en tale om "Transport og logistik" inden for rammerne af det internationale topmøde i Silk Road Businessmen, informerede om organisationens aktiviteter og BTK-jernbanelinjen.

Dette vil bidrage til samhandelen mellem venlige lande og brorlande, indtil i dag ca. 300 tusind tons lasttransporteret printer, dette tal 3 millioner tons på mellemlang sigt, 6,5 millioner tons på lang sigt er målrettet at stige.

Tyrkiet, Aserbajdsjan og nord-syd korridor skabt af samarbejdet mellem Rusland, Kasakhstan og Aserbajdsjan-Georgien beskriver ruten fra at nå Tyrkiet printer, denne rute ikke overstiger det Kaspiske Hav, rapporterede, at muliggør kontinuerlig jernbanetransport med Rusland.

"BTK transport stiger ud af Rusland og Tyrkiet"

Mersin og Rusland transporterede friske grøntsager og frugter i kølebeholdere, indtil videre 123 tusind 6 ton varer transporteret med 128-vogne, 6 dagtransport ad gangen, der startede med et tog hver uge, fortsatte med at blive flyttet et tog hver dag.

Generaldirektøren for ordene fortsatte som følger: "1 millioner tons på kort sigt ved at bruge denne korridor mellem Rusland og Tyrkiet, på mellemlang sigt 3 til 5 millioner tons godstransport er planlagt. Jernmalmtransporten fra Erzincan til Tbilisi udføres af vogne på georgiske jernbaner ved hjælp af BTK jernbanelinje. 23 juli 2019 har transporteret tusinder af 10 ton fragt til dato. Siden januar 256 Kina - planlagt last container bloktog drives i Tyrkiet. En gang om ugen gjort blok tog, efter Kina-Kasakhstan-Aserbajdsjan og Georgien ruten kommer til Tyrkiet. "

“Første transittog, 11 tusind 500 km afstand mellem Sino-Østeuropa afsluttet 18 dag”

Yazıcı påpegede, at det første transitgodstog, der afgår fra centrum af Kina, Xi'an, var det første i jernbanens historie og nåede Europa ved at krydse Kaspiske Hav-BTK jernbanelinje og Marmaray og sagde, fra den 42 containerbelastede vogn med elektroniske komponenter; Det 850 meter lange tog, der består af de 11 tusind 500 kilometer mellem Kina og Tjekkiet, har dækket 18 om dagen. ”

“Ahılkelek - Kars anden linje bygges som bred linje”

Printer, BTK jernbanelinje vil gå videre med opførelsen af ​​spedition Kars Logistics Center projektet er blevet opnået i 70 procent fremskridt, kapaciteten af ​​BTK jernbanelinjen vil nå 6 millioner 500 tusind tons, sagde han.

Printeren bemærkede: ”Den anden linje mellem Ahılkelek og Kars planlægges konstrueret som en 1520 mm bred linje. jernbane åbning i Tyrkiet, og Rusland er de første 1435 mm gamle jernbane administrationer i SNG-landene 1520 mm akselafstand vogn med et hjulsæt uden at ændre i stand til at komme direkte til Kars Logistics Centre. Bortset fra disse gennemføres containervirksomhedsaftalen, der er underskrevet med det Kazakhstan jernbaneselskab KTZ Express, af TCDD Transportation. periode på 155 kasakhiske containerenheder september-November-allokeret til transport spørgsmål mellem Tyrkiet og Kasakhstan. "

Toldfrihed ved jernbanegrænseporter

Marmaray via Tyrkiet, 3. Bosphorus Bridge, BTK jernbanelinje mellem de to kontinenter, der leverer kontinuerlig jernbaneovergang Yazıcı, 1213 kilometer højhastigheds jernbanelinje i vores land, 11 tusind 590 kilometer konventionelle linjer i alt 12 tusind 803 kilometer jernbanenet, station og station med 784 station passager- og logistikoperationer gennemføres '' Jernbanegrænseporte 60 containertoldprocedurer afsluttet i ca. 1015 minutter blev afsluttet, og ventetid ved grænseportene blev fjernet.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar