61 39 Tusind 245 besøgende fra BUMATECH Fair

tusinde besøgende på bumatech-messen
tusinde besøgende på bumatech-messen

BUMATECH Bursa Machinery Technology Messer, der bringer metalforarbejdningsteknologier, metalbearbejdningsteknologier og automatiseringsmesser under ét tag, Bursa Chamber of Commerce and Industry (BTSO) og TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. 28 November - 1 December 2019 mellem TÜYAP Bursa International Fair og Congress Center. Messen, hvor der blev udstillet et bredt produktsortiment fra værktøjsmaskiner til metalbearbejdningsmaskiner, fra software til automatiseringsprodukter, bidrog væsentligt til udviklingen af ​​sektoren og øgede samtidig salget af maskiner.

Eksportorienteret vækst i vores maskinsektor fortsætter

Bursa Chamber of Commerce and Industry (BTSO) Formand İbrahim Burkay, bilindustri, tekstil-, kemisk, forsvars- og rumfart samt ledende mange forskellige sektorer i Bursa har en meget stærk infrastruktur, sagde han. erfaring i Bursa produktion, som udfører alene 10 procent af Tyrkiets eksport og sektorens eksport med potentiale til meget mere har beføjelse til at bevæge sig opad erklærede, at præsident Burkay, BUMATECH Messer 61 af erhvervsfolk fra lande understregede, at førte til mødet med Bursa firma. Borgmester Burkay sagde: m Det er muligt for et land at have en stabil industri og økonomi med tilstedeværelsen af ​​en stærk maskinindustri. I dag har vores maskinindustri 200 en eksportstyrke til landet. af stor betydning for den tyrkiske økonomi, høj værditilvækst og teknologi danner konstant at forbedre vores industri, steg også til en konkurrencedygtig position på de internationale markeder. Som BTSO, paraplyorganisationen i Bursa forretningsverden, ønsker vi at bevæge vores sektor videre med målet om merværdi-produktion. Ud over at møde de nye teknologier i vores sektor med udenlandske investorer med BUMATECH Fair, fører vi også væksten i vores virksomheder med kvalificeret og fælles sind med vores Mach-Ur-Ge-projekt udført under ledelse af BTSO. Som Bursa vil vi fortsætte med at lægge vores underskrift under vigtige resultater med vores sektorrepræsentanter. ”

Stor styrke til at have fremstillingsteknologier

  1. Det interkontinentale møde i maskinfremstillingssektoren, støttet af programmer såsom udviklingsplan, accelerationsfinansieringsprogram, eksportmasterplan, teknologiorienteret industribevægelse, fandt sted i Bursa. Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş., der evaluerer BUMATECH Bursa Machinery Technology Messer, der betragtes som messen for maskinfremstillingsmaskiner, der tiltrækker opmærksomhed med 80 indenlandske deltagersats. General Manager İlhan Ersözlü sagde, al Det er en stor magt for lande at have deres egne produktionsteknologier. Vi samlede maskinfremstillingssektoren, som er grundlaget for produktionsprocesser, og som er meget vigtig med den merværdi, den skaber, med den platform, vi skaber. Bilaterale møder med forretningsfolk fra forskellige geografier leverede vigtige bidrag til den nationale økonomi og eksport på vores messe, der var vært for de nyeste teknologiske innovationsprodukter fra virksomhederne. Vores 4 daglange messer, som er et vigtigt marked for sektoren, viste kraften i indenlandske maskiner. 61 fra lande, herunder Tyrkiet, mens hjemmemarkedet tusinde 57 39 245 fra byen hilser besøgende i bumatech' om 1 milliarder TL nær handel volumen salg har bidraget til maskinen, "sagde han.

Mød ved 2020

Ersözlü fortsatte som følger: BUMATECH Bursa Machinery Technology Messer, der udvidede sit marketingnetværk til at tilbyde nye markeder til sektoren, vil være vært for vigtige forretningskontakter på 26 - 29 november næste år og vil være en effektiv handelsplatform for dem, der ønsker at åbne nye markeder og øge deres eksisterende markedsandele. fremstillet. "

61 Bidragt til maskinsalg med delegationer fra landet

På BUMATECH Bursa Machinery Technology Messes vil TUYAPs oversøiske kontorer samarbejde med Afghanistan, Tyskland, Østrig, Aserbajdsjan, De Forenede Arabiske Emirater, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Algeriet, Kina, Armenien, Etiopien, Marokko, Palæstina, Frankrig, Ghana, Georgien. , Sydkorea, Kroatien, Holland, Irak, Irak, Iran, Spanien, Israel, Schweiz, Italien, Canada, Montenegro, Qatar, Kazakhstan, Kenya, Republikken Nordlige Cypern, Kosovo, Kuwait, Libyen, Libanon, Mauritius, Ungarn, Makedonien Organiserede forretningsfolk fra Egypten, Moldova, Monoca, Pakistan, Polen, Rumænien, Rusland, Serbien, Slovenien, Sudan, Syrien, Saudi-Arabien, Tunesien, Turkmenistan, Uganda, Ukraine, Oman, Jordan, Vietnam, Yemen og Grækenland . Med deltagelse fra delegationer fra den indenlandske 57 industriby gav forretningskontakter i fire dage store muligheder for de deltagende virksomheder til at åbne op for nye markeder og samtidig give beskæftigelsesfordele.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar