Alle detaljer om Sapanca Cable Car Project

Alle detaljer om Sapanca-kabelbaneprojektet
Alle detaljer om Sapanca-kabelbaneprojektet

Ropeway-projektet, der vil blive implementeret i Sapanca-distriktet, kommer på dagsordenen med reaktioner på arbejde. Så hvad er Sapanca ropeway-projektet, der skaber reaktioner?

Fra Kırkpınar i Sapanca-distriktet vil 1,5 nå til Mahmudiye i slutningen af ​​linjen. Sapanca-kabelbaneprojektet kommer med nyheden om borgernes reaktion i den seneste periode.

Hvordan kom Sapanca-kabelbaneprojektet ud i disse dage? Her er alle detaljer om fortiden og nutiden af ​​ropeway-projektet, som er en meget kritisk tærskel med hensyn til Sapanca-turisme siden projektets første år, 2018.

1.5 MILESTONES

Taubanen, der starter fra Kırkpınar, et af de vigtigste turistcentre i Sapanca, har en længde på 1,5 kilometer, og det anføres, at det kun er træerne, der svarer til det sted, hvor taubanestolperne vil blive placeret. Antallet af disse træer i projektet, som det udtrykkes i offentligheden, er imidlertid ikke tusind 3 sagde. I henhold til projektet vil linjen være forsynet med at nå topstationen over træerne uden at skade de eksisterende træer. 700-målere vil være forskellen i højde mellem den første station og den sidste station og vil præsentere den uhindrede udsigt over Sapanca, når den når Mahmudiye. Mahmudiye Incebel placering, der afslutter kabelbanelinjen, der skal bygges i en totalstation, der hører til den station, der er udpeget af det samlede antal 72-skove, afsluttes ved at skære topstationen.

ATV, BUNGALOW OG NATURTURISME

Mahmudiye-stadiet i kabelbaneprojektet bliver en naturlig fest. Indenlandske og udenlandske turister, der kører med KNNXX-svævebanen fra Kırkpınar, vil nyde naturen fra caféer, restauranter, vandreområder, picnicområder, oplevelsesparker til de unge og ældre i Mahmudiye-regionen. Området vil være spredt over det 1,5 hektar store område og vil også have en hyggelig tid med ATV og forskellige sportsaktiviteter.Der vil også være bungalowhuse til indkvartering i regionen, dvs. at kabelbaneprojektet giver naturen turisme i regionen stor fart.

IKKE INDUSTRITURISMEPROJEKT

Den vigtigste detalje ved projektet er, at det er i harmoni med naturen, i modsætning til hvad der er kendt for offentligheden. Sapanca, der ikke giver genopbygning af industrien, vil tjene inden for naturturisme, sigter mod at give en mere kvalificeret beskyttelse af naturen i stedet for at skade naturen.

Vil det skade naturen?

Inden for projektets omfang regenereres flere træer til regionen. Projektet sigter mod at beskytte denne naturlige vidunder, samtidig med at man indser den unikke natur Sapanca for indenlandske og udenlandske turister. Få projektet til at fungere Projektet implementeres med den statslige model 25, efter at året forbliver i Sapanca Kommune.

GAMMEL FORSÆDE FORBEREDELSE AF PROJEKTET

Aydın Yılmazer, Sapanca borgmester for perioden med forberedelse af projektet, oplyste, at de overvejede følsomheden i implementeringsregionen, mens de forberedte projektet, og sagde følgende om projektet.

Uz Vi er meget opmærksomme på at sikre, at det nuværende væv ikke forringes. Der er ingen materialer, der påvirker menneskers sundhed gennem hele projektet. Da motorerne er elektriske, skaber de ikke en negativ indvirkning på miljøet. I den kontrakt, vi har indgået med det vindende selskab, lægger vi stoffer især med hensyn til miljøet. Med andre ord, alle de detaljer, jeg nævnte, er også inkluderet i kontrakten. Som den lokale regering er vi glade for at bringe ropeway-projektet til Sapanca, som vil være det første i vores by, hvor vi overvejer alle detaljer. ”

HVAD VIL SPAR I SAPANCA?

Takket være den kabelbane, der skal bygges, vil salget stige med de lokale og udenlandske turister, der kommer fra de håndværkere i Kırkpınar-regionen, hvor substationen er placeret. Turister fra det øjeblik, de kommer ind på stjernehotellene, fra det øjeblik de ser alle behovene på hotellet, er der ingen tilbagevenden til nogen håndværkere, men med ropeway-projektet vil disse besøgende gå ud af hotelhandlerne med handlerne i Sapanca er ikke særlig alvorlig på grund af den anden indkomst for regionen er ikke særlig alvorlig for landbruget. På en måde vil det skabe beskæftigelse.

HVORDAN MANGE TURIST BESPAR SAPANCAYA?

Når projektet er fuldt operationelt, planlægges Sapancas turismepotentiale at stige med 2 eller 3 gange, hvilket betyder, at Sapanca vil tage et vigtigt skridt hen imod at blive et komplet turistdistrikt ved at fordoble antallet af eksisterende turister til 2 eller 3. Sapanca vil blive en region uden død sæson inden for turistsektoren.

PROJEKTREAKTIONER

Projektet begyndte at passere projektets levetid, især efter at modstanden fra Kırkpınar-beboerne viste stor modstand mod projektet. (Medyab er)

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar