Baku-Tbilisi-Kars jernbanelinjen Projekt Tyrkiets Vision

Baku-Tbilisi-Kars jernbanelinjen projekt vision turkiyenin
Baku-Tbilisi-Kars jernbanelinjen projekt vision turkiyenin

alder transport frugt og grøntsager fra Tyrkiet til Rusland aserbajdsjaneres der VRA Logistik Formand Galip Mammadov, Baku-Tbilisi-Kars Line of Ruslands Astrakhan byen sagde, at det gjorde det logistikcenter. Logistikfirmaet, der er beliggende i Baku, har øget sin kapacitet og reduceret transporttiderne betydeligt efter BTK Line blev taget i brug.

“Kapaciteten kan stige til 1 millioner tons”

Mammadov blev accepteret af Igor Babushkin, guvernøren i Astrakhan-regionen og gav information om deres aktiviteter. Tyrkiet, der forklarer, at de gør lige overfor transport jernbane mellem Rusland og Iran Mammadov, efter åbning af Baku-Tbilisi-Kars linje sagde, at de havde fordoblet deres kapacitet. Mammadov sagde, at de er i intensiv kontakt med Usbekistan, og at de sigter mod at øge godsmængderne til en million tons i Astrakhan, hvor logistikbaserne er placeret.

"BTK Line, Aserbajdsjan og Tyrkiet har en fælles vision af projektet"

Astrakhan-guvernør Igor Babushkin påpegede, at dette projekt vil bidrage til udviklingen af ​​Astrakhan-regionen. Babushkin mindede om, at Baku-Tbilisi-Kars Line er et vigtigt element i den nord-syd internationale transportkorridor og sagde, at den russiske præsident Putin lægger stor vægt på denne korridor. VRA Logistics Galip Mammadov sagde, "Grøntsager og frugt 4-5 Mersin fra Astrakhan til at nå dagen, Aserbajdsjan og Tyrkiet statsbaner af vision projekt, der blev realiseret takket være idriftsættelse af Baku-Tbilisi-Kars Hatter," sagde han. (Türkie Aviser)

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar