Balıkesir University rekrutterer akademisk personale

Balikesir University rekrutterer akademisk personale
Balikesir University rekrutterer akademisk personale

I overensstemmelse med de relevante artikler i loven nummereret 2547 og forordningen om procedurer og principper for indtastningseksamen, der skal anvendes til opgaverne af akademisk personale, bortset fra det akademiske personale, der er offentliggjort i den officielle tidende dateret 09.11.2018 og nummereret 30590, vil 1 lærerstab blive ført til de akademiske enheder på Balıkesir universitets rektorat.

GENERELLE OG SÆRLIGE VILKÅR:

1- At bære betingelserne, der er specificeret i artikel 657 i lov nr. 48
Mindst 2 fra 70-ALES, et minimumsresultat på 50 fra den centrale fremmedsprogsexamen, der er accepteret af Rådet for Højere Uddannelse, eller svarende til en tilsvarende eksamen. ALES-score betragtes som 70 i forevaluerings- og slutevalueringsfasen for dem, der ønsker at drage fordel af den centrale eksamensfritagelse.
3- Kandidater, der søger undervisningspersonalet, skal have en kandidatgrad uden speciale. Ikke-speciale kandidater udpeges til undervisningspersonalet i tre år. I denne sammenhæng skal de, der er udnævnt, gennemføre kandidatuddannelser med speciale inden for deres felt i løbet af tildelingsperioden. De, der ikke klarer at gennemføre kandidatuddannelserne med speciale inden for deres respektive felter inden for perioden, tildeles ikke igen.
4- Ækvivalensstabellen for Rådet for videregående uddannelser vil blive brugt til at bestemme ækvivalensen af ​​4- og 5-klassesystemerne til det 00-klassesystem, der skal bruges til beregning af kandidateksamen i forevaluerings- og slutevalueringsfasen.

EKSEMPLAN:

Udgivelsesdato: 09.12.2019
Ansøgnings startdato: 09.12.2019
Ansøgningsfrist: 23.12.2019
Før evaluering Resultat Forklaring Date: 25.12.2019
Indgangseksamen Dato 27.12.2019
Endelig vurdering Resultat Beskrivelse: 30.1.20 |
İntemet Websted, hvor resultaterne vil blive annonceret: personel.balikesir.edu.t er

DOKUMENTER, DER kræves i ansøgningen:

1- Ansøgningsskema 2-ALES Resultatdokument (Resultatkontrolkode)
3- Udenlandsk udenlandsk resultatcertifikat
4- CV
5- Examensbevis eller eksamenseksempel (bacheloruddannelse, ph.d., doktorgrad) 6- bacheloruddannelse
7- Militær statuscertifikat (for mandlige kandidater)
8- Fotokopi af identitetskort
9- Foto (1 stk)
l0- Ansættelsesattest + SSI-brev eller officielt godkendt servicetabel
l 1- Videnskabelige publikationer (hvis nogen)

For detaljer om annonce KLIK HER

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar