Balıkesir bygde sikre broer

Balikesir landskabet lavede sikre broer
Balikesir landskabet lavede sikre broer

Der blev bygget sikre broer i Balıkesir-landskabet; Broerne Ungarn-Karamanlar og Nusret-Kepsut, som er i stor fare for brug, blev ødelagt af Balıkesir Metropolitan Municipality og genopbygget som sikker og dobbelt bane. Takket være broerne, der er åbnet for trafik, er transporten mellem kvartererne blevet forkortet og sikret.

Balıkesir Metropolitan Municipality Department of Science Affairs arbejder fortsat i landdistrikter. Færdiggjorte sit liv i det centrale distrikt i distriktet af de ungarske ungarere, der er forbundet med distriktet af broen, der forbinder kvarteret Karamanlar-kvarteret og forbundet til distriktscentret i Balikesir Kepsut'a-bro, der forbinder distriktscentret, er blevet fornyet. Broerne, som er af stor betydning for borgerne i regionen, blev revet og genopbygget af Balıkesir Metropolitan Municipality og gjort sikrere og mere funktionelle.

Broen, der forbinder Hungarian Quarter og Karamanlar veje, er af kritisk betydning, da den giver transport til mange landsbyer, mens broen, der forbinder Kepsut-distriktet og Balıkesir-centret fra Nusret Quarter til den gamle smalle stat blev udvidet og gjort mere nyttig.

TILGANG TIL UNGARN ER LETT

12 meter bred 61 meter lang dobbeltbane, som blev bygget af ungarerne og Karamanlar'ın, der forbinder broen på begge sider af broen af ​​fodgængere, kan bruges sikkert åbnes for trafik. Med åbningen af ​​broen for trafikken blev ungarnernes kvarter mere tilgængelig for mange landsbyer.

NUSRET CENTER 20 KM-ANVENDELSE

Den enkelte banebro, der giver transport til det landlige kvarter i Nusret og også udgør en stor fare ved dens anvendelse; 12 meter bredde 30 meter længde blev åbnet for trafik ved fodgænger fortov på begge sider.

Færdiggørelsen af ​​bygningen af ​​broer og trafik til befolkningen i regionen inden den kommende vinter har vakt stor glæde.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar