East Express-billetpriser 2020

East Express-billetpriser 2020
East Express-billetpriser 2020

Eastern Express-billetpriser 2020: Eastern Express, som er især populær blandt den unge masse, forlader Ankara og når Kars fra Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Erzincan og Erzurum. Eastern Express, som venter 5 til 10 minutter på centralstationer, hver dag fra Ankara Station 17: 55og ankommer til Kars Station kl. 18.30 den næste dag. Der er 10 rum i sofaens vogne, hvert rum 4 personen kan rejse. Sengelagner, piques og puder leveres af TCDD Tasimacilik AS, og sæderne i rummet kan bruges som senge, når det ønskes. Spisevognen har 14 borde med plads til 47 til 52.På grund af togets naturlige skønhed kræver rejsende og fotografer East Express, som er den travleste sæson i sommersæsonen, og rejser finder normalt sted med pulman-vogne. I vintermånederne er der normalt anmodninger fra forskellige erhvervsgrupper såsom vandregrupper, fotografer, bjergbestigningsgrupper, universitetsstuderende og lærere til bunkervogne. Præferencerne for disse grupper starter i slutningen af ​​december og fortsætter indtil midten af ​​marts.

Middagsvogne i East Express er 4 borde hver. Vognen inkluderer morgenmad, suppe, varm mad, kolde sandwich og varme / kolde drikke. Restauranten har ikke en specifik åbningstiden. Åben 7/24.

Eastern express rutekort
Eastern express rutekort

East Express billetplan

Som et resultat af den stigende interesse for East Express var Touristic East Express, inklusive kun den sovende bil og restauranten inkluderet. Mens East Express fortsat er af stor interesse, får tilføjelsen af ​​sovevogne til Touristic East Express og de dyre turistiske East Express-billetter East Express til at tiltrække stor interesse.

Med tilgangen til det nye år og ankomsten af ​​vintersæsonen afspejledes de stigende krav i billetpriserne.

Ankara Kars turistmæssige billetpriser på East Express (én måde)

Fuld (enkelt) £ 480.00
Fuld (to personer) £ 600.00
Ung (single) £ 384.00
Ung (dobbelt) £ 489.00
Over 65 (Single) £ 240.00
Over 65 (dobbelt) £ 300.00

Billetpriser tilbydes for en person 480 pund for en person og 600 pund for dobbeltpersoner. For at få rabatterede billetter ydes der 20% rabat på både tog og retur- og unge billetindehavere. Unge mellem 13 og 26 år kan drage fordel af denne billet-indirekte billet til billet. Derudover lærere, militærpassagerer, grupper på mindst 12 personer, personer med pressekort, handicappede, børn i alderen 12-18 år og arbejder og pensionerede i TCDD Der tilbydes 20 rabatter om året, 65 rabatter over 50 år og gratis rejse til TCDD-medarbejdere.

Billetter til Ankara Kars East Express Pulman (Seat)

Tam £ 57.50
unge £ 49.50
Over 65 £ 29.00

Billetter til Ankara Kars East Express Coaster

Tam £ 78.00
unge £ 69.00
Over 65 £ 49.00

East Express-billetpriser, Ankara-Kars Pulman (med pladser) fulde 58.00 unge 49.50, 65 TL over 29 TL. Køjer 78, unge og over 60 år 69.50, 65 år og 49.00 TL for børn.

Eastern Express afslutter rejsen mellem Ankara og Kars på cirka 24 timer og 30 minutter.

Eastern Express timer

Ankara Afgang Afgang fra Kayseri Afgang fra Sivas Afgang fra Erzincan Afgang fra Erzurum Flyrejser til Kars
18.00 00.39 04.13 10.26 14.22 18.13
Afgang fra Kars Afgang fra Erzurum Afgang fra Erzincan Afgang fra Sivas Afgang fra Kayseri Ankara Ankomst
08.00 11.59 15.58 22.06 01.38 08.22

East Express-kort og -stationer

East Express spektakulære landskaber

Dogu Express ofte stillede spørgsmål og svar

Eastern Express er et tog, der køres af passager- og restaurantvogne, der drives af TCDD Taşımacık AŞ og slæbt af diesellokomotiv.RayHaber For at få adgang til det interaktive Eastern Express-kort udarbejdet af Klik her...

Det forlader Ankara og når Kars fra Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Erzincan og Erzurum. Venter 5-10 minutter på centralstationer, afgår Eastern Express fra Ankara Station hver dag kl. 17.55 og ankommer til Kars Station kl. 18.30 næste dag og stopper ved følgende hovedstationer:

  • Ankara
  • Kayseri
  • Sivas
  • Cetinkaya
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Kars


RayHaber For at få adgang til det interaktive Eastern Express-kort udarbejdet af Klik her...

Rejser på ruten Ankara-Kırıkkale-Kayseri-Sivas-Erzincan-Erzurum-Kars og 1310 kmDoğu Ekspresi, der afslutter vejen på 24.5 timer (1 dag og 30 minutter), stopper ved mange stationer. Den gennemsnitlige hastighed, inklusive stop, er cirka 55 km / t. Togets maksimale hastighed er 80 km / t.RayHaber For at få adgang til det interaktive Eastern Express-kort udarbejdet af Klik her...

Rejser på ruten Ankara-Kırıkkale-Kayseri-Sivas-Erzincan-Erzurum-Kars og 1310 kmDoğu Ekspresi, der afslutter vejen på 24.5 timer (1 dag og 30 minutter), stopper ved mange stationer. Den gennemsnitlige hastighed, inklusive stop, er cirka 55 km / t. Togets maksimale hastighed er 80 km / t.RayHaber For at få adgang til det interaktive Eastern Express-kort udarbejdet af Klik her...

Eastern Express forlader Ankara og når Kars fra Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Erzincan og Erzurum. Eastern Express venter på centralstationer i 5 - 10 minutter, hver dag fra Ankara Station 17: 55Han rejser i Kars og ankommer til Kars Station kl. 18.30 næste dag.På grund af togets naturlige skønhed kræver rejsende og fotografer East Express, som er den travleste sæson i sommersæsonen, og rejser finder normalt sted med pulman-vogne. I vintermånederne er der normalt anmodninger fra forskellige erhvervsgrupper såsom vandregrupper, fotografer, bjergbestigningsgrupper, universitetsstuderende og lærere til bunkervogne. Præferencerne for disse grupper starter i slutningen af ​​december og fortsætter indtil midten af ​​marts.

Eastern Express timer

Ankara Afgang Afgang fra Kayseri Afgang fra Sivas Afgang fra Erzincan Afgang fra Erzurum Flyrejser til Kars
18.00 00.39 04.13 10.26 14.22 18.13
Afgang fra Kars Afgang fra Erzurum Afgang fra Erzincan Afgang fra Sivas Afgang fra Kayseri Ankara Ankomst
08.00 11.59 15.58 22.06 01.38 08.22

RayHaber For at få adgang til det interaktive Eastern Express-kort udarbejdet af Klik her...

 

 

Eastern Express forlader Ankara og når Kars fra Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Erzincan og Erzurum. Eastern Express venter på centralstationer i 5 - 10 minutter, hver dag fra Ankara Station 17: 55Han rejser i Kars og ankommer til Kars Station kl. 18.30 næste dag.  RayHaber For at få adgang til det interaktive Eastern Express-kort udarbejdet af Klik her...Dogu Express er navnet på jernbanelinjen, der drives af TCDD Tasimacilik AS, der går fra Ankara til Kars fra Kirikkale, Kayseri, Sivas, Erzincan og Erzurum. Eastern Express venter på centralstationer i 5 - 10 minutter, hver dag fra Ankara Station 17: 55Han rejser i Kars og ankommer til Kars Station kl. 18.30 næste dag. Der er 10 kabiner i sofa-bilerne, og 4 personer kan rejse i hvert rum. Ark, pique og pude leveres af TCDD Tasimacilik AS, og sæderne i rummet kan bruges som en seng, når det ønskes. Spisebilen har 14 sæder, 47-52 sæder.På grund af togets naturlige skønhed kræver rejsende og fotografer East Express, som er den travleste sæson i sommersæsonen, og rejser finder normalt sted med pulman-vogne. I vintermånederne er der normalt anmodninger fra forskellige erhvervsgrupper såsom vandregrupper, fotografer, bjergbestigningsgrupper, universitetsstuderende og lærere til bunkervogne. Præferencerne for disse grupper starter i slutningen af ​​december og fortsætter indtil midten af ​​marts.

Spisevogne i Eastern Express består af borde til 4 personer hver. Spisebilen inkluderer morgenmad, suppe, varm mad, kolde sandwich og varme / kolde drikke. Restauranten har ikke en bestemt åbning-lukningstid. Åben for passagerers service 7/24. For detaljer Klik her...

HEPP-kode Rejsetilladelsesdokument kan ikke erstatte! Du skal købe både en HES-kodet billet og en rejsetilladelse. TCDD Taşımacılık A.Ş delte en video om, hvordan man får billetter til High Speed ​​Train (YHT) med koden fra Hayat Eve Sığar (HEPP) -programmet. I videoen fortælles borgerne, der har "Rejsetilladelsesattest", hvordan man får billetter med den kode, de har modtaget gennem Hayat Eve Sığar (HEPP) -ansøgningen. Til video- og billedfortælling Klik her...TCDD Taşımacılık A.Ş delte en video om, hvordan man får billetter til High Speed ​​Train (YHT) med koden fra Hayat Eve Sığar (HEPP) -programmet. I videoen fortælles borgerne, der har "Rejsetilladelsescertifikat", hvordan man får billetter med den kode, de har modtaget gennem Hayat Eve Sığar (HEPP) -ansøgningen. Til video- og billedfortælling Klik her...Eastern Express og Touristic East Express-fly kan ikke foretages på grund af pandemien!Billetpriser tilbydes til salg for en person 480 lira for en person og 600 lira for to personer. De, der køber retur- og 'unge billetter' i begge tog, tilbydes 20% rabat for at købe rabatbilletter. Unge i alderen 13-26 kan få rabat på 'ung billet'.

Bortset fra dette tilbydes lærere, militære passagerer, grupper på mindst 12 personer, dem med et pressekort, handicappede, børn i alderen 12-18 år og ægtefælle til ægtefælle og pensionerede, 20 procent rabat, 65 procent over 50 og gratis rejse til TCDD-ansatte. .

Fuld (enkelt) £ 480.00
Fuld (to personer) £ 600.00
Ung (single) £ 384.00
Ung (dobbelt) £ 489.00
Over 65 (Single) £ 240.00
Over 65 (dobbelt) £ 300.00

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar