Ege University vil rekruttere tidligere straffedømte arbejdere

Ege University vil gøre en tidligere juridisk arbejdsstipendiat
Ege University vil gøre en tidligere juridisk arbejdsstipendiat

Ege University vil rekruttere tidligere straffedømte arbejdere; Ege University har udsendt en ny rekrutteringsmeddelelse via DPB. Ifølge meddelelsen vil Ege University foretage 10-16-rekruttering til tidligere straffedømte ved hjælp af ŞŞKUR mellem december 2019 og 12-XNUMX! Jobansøgninger foretages online via İŞKURs officielle websted.

Samlet køb foretaget i 12 arbejdere vil annoncere Ege Universitet mellem december 10 16-2019 anvendelsesdato til Tyrkiet via den officielle hjemmeside for agenturets Employment annonceret.

ege Den officielle meddelelse offentliggjort af universitetet er som følger; Inden for rammerne af bestemmelserne i arbejdsretten nr. 4857 i serviceenhederne i den centrale organisation af Ege University og reglerne om de procedurer og principper, der skal anvendes ved rekruttering af arbejdstagere i offentlige institutioner og organisationer, og de procedurer og principper, der skal anvendes til rekruttering af de tidligere straffedømte eller dem, der er skadet i kampen mod terrorisme som offentlige ansatte, I erhvervet som rengøringsmedarbejder vil 12-stykker blive rekrutteret faste medarbejdere.

Fastansatte kadrer og mandat vil blive offentliggjort på webstedet for Generaldirektoratet for Tyrkiet Erhvervsråd. Ansøgere, der opfylder kravene, kan indsende deres ansøgninger mellem december 10-16 december gennem ŞŞKUR Provincial Directorates 'servicecentre eller : www.iskur.gov.tr internetadresse.

For detaljer om annonce KLIK HER

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar