Generaldirektoratet for motorveje

Generaldirektoratet for Highways
Generaldirektoratet for Highways

I overensstemmelse med bestemmelserne i forordningen om undersøgelse og udnævnelse af teknisk personale, der udnævnes til hoveddirektoratet for motorveje for første gang, i henhold til artikel 657 / A i tjenestemandsloven nr. 4, udnævnes følgende organisation (pligtsted), titel, nummer, generelle og særlige betingelser efter den mundtlige eksamen.


ANVENDELSESDATO: 03. januar 2020 - 10. januar 2020
ORAL EKSAMEDATO: Januar 29 2020

De, der ønsker at tage den mundtlige prøve, skal gennemføre processen fra ansøgningsskærmen ved at klikke på linket "Første aftale" på webstedet til vores generaldirektorat (www.kgm.gov.tr).

Efter at ansøgningen er godkendt, er det ikke muligt at foretage nogen ændringer hverken af ​​kandidaten eller af Generaldirektoratet. Ansøgninger, der fremsættes pr. Post eller på anden måde vil ikke blive accepteret.

Kandidaten bliver inviteret til den mundtlige eksamen ved at starte fra den kandidat, der har den højeste score for KPSS-score, der er angivet i meddelelsen og for første gang, tre gange så mange ledige stillinger. Hvis der er mere end en kandidat med den samme score som den sidste kandidat, tages disse kandidater også til den mundtlige prøve.
Navnene og efternavne på de kandidater, der vil være i stand til at tage den mundtlige prøve, vil blive annonceret på Generaldirektoratets websted mindst syv dage i forvejen. Derudover vil der ikke blive givet nogen skriftlig anmeldelse til kandidaterne.

Ansøgere vil tage den mundtlige prøve med et foto og godkendt identifikationsdokument (identitetskort, kørekort, pas osv.).

I den mundtlige eksamen er kandidater, emner relateret til Generaldirektoratets aktivitetsområde (faglig viden), evnen til at forstå og sammenfatte et emne, resonnement og udtryk evne, fortjeneste, repræsentationsevne, egnethed adfærd og reaktioner på erhvervet, selvtillid, overtalelsesevne og troværdighed, generel evne og dens generelle kultur og dens åbenhed for videnskabelig og teknologisk udvikling.

De, der scorer mindst (70) i ​​den mundtlige eksamen vil blive betragtet som succesrige, og kandidaternes succesresultat beregnes ved at tage det aritmetiske gennemsnit af KPSS-score og den mundtlige score.

Fra den højeste score for succes udpeges hovedkandidaten lige så meget som antallet af ansatte, der skal udnævnes, og den stedfortrædende kandidat må ikke være mere end 20% af det oprindelige antal kandidater.

I rangeringen af ​​de originale og reservelister, hvis kandidaternes succesresultat er lig, vil KPSS-score være høj, hvis dette er ens, får den kandidat, der eksaminerede først fra datoen for eksamensbeviset, prioritet, og hvis dette er det samme, får den ældre kandidat prioritet.

De originale lister og substitutionslister vil blive annonceret på Generaldirektoratets websted senest femten arbejdsdage efter afslutningen af ​​den mundtlige eksamen, og ansøgerne vil ikke blive underrettet.
Indsigelser mod resultaterne af prøverne, der skal aflægges inden for (7) arbejdsdage efter offentliggørelsesdatoen, afgøres inden for (7) arbejdsdage og meddeles de interesserede parter skriftligt.

For de emner, der ikke er medtaget i denne meddelelse, anvendes bestemmelserne i Sınav-forordningen om undersøgelse og udnævnelse af teknisk personale, der åbent skal udnævnes til Generaldirektoratet for Hovedveje for første gang, der offentliggøres i Den Europæiske Unions Tidende 30/12/2014 og nummereres 29221.

KRAV TIL ANVENDELSE
1) Generelle betingelser:
- At bære de generelle betingelser, der er anført i artikel 657 i tjenestemandsloven nr. 48,
- KPSSP2018 score type i 3 KPSS (70) og derover skal scores.

For detaljer om annonce KLIK HERchat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar