Når Subway Projekter Situationen i Tyrkiet

Hvad med metroen projekt i Tyrkiet
Hvad med metroen projekt i Tyrkiet

Efter metroen i Istanbul, der blev bragt på dagsordenen med ressourcekrisen og sammenbruddene, blev øjnene vendt til de igangværende metro-projekter over hele landet. Mens CHP Mersin Kommune ledte efter et lån til metroen, antog ministeriet byggeriet af metroen i Bursa og Kocaeli. 2004 i året for lanceringen af ​​2015-året i Konya for den første grave forventes at ramme den første grave snart.

SözcüIfølge nyheden; For to år siden blev metrokonstruktionen i Istanbul stoppet på grund af utilstrækkelige midler. İBB Præsident Ekrem İmamoğlu har genoptaget værkerne ved at få lån fra udlandet. Imamoglu, "desværre lukkede statsbankerne døren for os," efter meddelelsen af ​​CHP-kommunerne blev diskussionen begyndt at fjerne hindringer i kilden. Vi studerede også nogle metroværker i store byer uden for Istanbul. Vi er dog stødt på bemærkelsesværdige fund. Mens ministeriet påtager sig metroarbejderne i byer som Kocaeli, Bursa og Konya, oplever Mersin en ressurskrise ligesom Istanbul.

KOCAELİ: MINISTERI UNDER METRO

Grundlaget for Gebze-Darıca OSB Metro i Kocaeli blev lagt på 20 oktober 2018. 5 med omkostningerne på milliarder pund blev projektet kun gennemført af Kocaeli Metropolitan Municipality. De forventede fremskridt i projektet er imidlertid ikke opnået i det mellemliggende 1-år. 31 Valg i marts overrakte AKP-præsident Tahir Büyükakın byrden på kommunen til Ankara. 18 oktober Der blev underskrevet en protokol mellem Ministeriet for Transport og Infrastruktur og Kocaeli Metropolitan Municipality i 2019. Borgmester Büyükakın sagde: bu Med dette projekt, vi overleverede til transportministeriet, vil vi overveje ressourcerne i vores hovedstadskommune i mange andre projekter. ”

Før valgene i marts 31 placerede Kocaeli Metropolitan Municipality metro stop-skilte i regionen, men disse skilte blev fjernet efter valget.

BURSA: TRANSPORTMINISTERI

Bursaray Labor Line for at nå City Hospital-projektet udføres af transportministeriet. For transport til byhospitalet udvides Emek metrolinje med cirka 5,5 kilometer. Projektet udbydes i begyndelsen af ​​2020. Konstruktionen af ​​linjen forventes at tage 1,5-2 år. Det har vist sig, at et klart omkostningstall, som gennemførlighedsundersøgelser fortsætter for, endnu ikke er blevet frigivet.

MERSİN: KREDIT LÆGGER TIL

Borgmester i Mersin Metropolitan Municipality Vahap Seçer sagde, at de vil ramme graven i 2020 for Metro Project, som er et vigtigt investeringsprojekt for Mersin.

Det blev lært, at metrolinjen vil være 28.6 kilometer lang, som vil blive planlagt i form af 7 halv kilometer over jorden metro, 13.4 kilometer underjordisk jernbanesystem og 7.7 kilometer som sporvogn.

Mersin Metropolitan Municipality planlægger også en anden sporvognslinje til universitetshospitalet og universitetsruten.

Borgmester i Mersin Metropolitan Municipality Vahap Seçer erklærede, at søgningen efter lån til metro- og sporvognsarbejder ville være fra udlandet. Borgmester Seçer sagde: ”Lad os finde lånet derfra, lad firmaet udføre konstruktionen, vi ønsker at give finansieringen og opførelsen af ​​virksomheden til et sted”.

KONYA: Lanceret i 2015 KOMMER HIDT!

Tahir Akyürek, der blev valgt som borgmester for AKP i lokalvalget ved 2004 i Konya, havde lovet Metro. I 2015 introducerede premierminister Ahmet Davutoğlu metro-projektet. Udbuddet til Metro-projektet blev afholdt i september sidste år. 1 milliarder 196 millioner tusinde 923 Euro, 29 cent vandt bud med Kina CMC-Taşyapı Construction partnerskab.

Ugur Ibrahim Altay, borgmester i Konya Metropolitan Municipality, meddelte, at arbejdet med metro-projektet, der finansieres af ministeriet for transport og infrastruktur, snart begynder.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar