Sivas, hvis der vil være TUDEMSAS

Hvis der er tudemser, findes sivas
Hvis der er tudemser, findes sivas

Abdullah Peker, præsident for Unionen for transport- og jernbanemedarbejdere, betyder fusionen mellem TÜDEMSAŞ, TÜLOMSAŞ og TÜVASAŞ og nedskæring af de tre institutioner.Som i 2019 afslører reduktion af budgetbevillingen for 2020, hvad deres reelle hensigt er.

Deltager sammen betyder reduktion og lukning

Med angivelse af, at ophævelsen af ​​fusionen vil blive afspejlet i effektiviteten af ​​de statslige økonomiske institutioner, vil liberaliseringen af ​​TCDD blive forsinket til målet i 2020 ved at forlænge den planlagte periode indtil 2023, dirigering af vogne, der skal bringes til udlandet fra Europa, og udviklingen af ​​Wagon-fabrikker. Fusionen mellem de tre institutioner (TÜDEMSAŞ, TÜVASAŞ, TÜLOMSAŞ) i formandskabets årlige program i 2020 kan forårsage problemer som at begrænse investeringerne og bremse forretningen, og når bevillingen øges, vil disse institutioners brugbarhed øges. Det bør bringes til det niveau, der vil bidrage til vores nationale økonomi ved at øge produktionen i virksomheder tilknyttet offentlige økonomiske institutioner. Vores fagforening er bekymret over, at fusionsprojektet ville betyde færdiggørelsen af ​​TÜDEMSAŞ.

Datoen for indsamling under ét tag er 2020, og jeg informerer alle vores ansatte om, at vi begynder at arbejde i Ankara i næste uge for at forlænge denne dato 2023. TÜDEMSAŞ hælder i øjeblikket 10 millioner TL varme penge på det lokale og nationale marked. Når fusionsprojektet realiseres, vil vores mening ikke engang være 10 procent af dette beløb. Vi tror, ​​at dette vil være Sivas største onde. ”

Transport og jernbanearbejdere Fagforening præsident Abdullah Peker, Tyrkiet Wagon Industry Co, Tyrkiet vil være det lokomotiv industri Inc. og Tyrkiet Railway maskiner til at dispensere straks ved at deltage i projektet under ét tag Industry Co Direktoratet for institutioner og til fordel for den provins, hvor han sagde. Her ringer jeg til Sivas parlamentsmedlemmer, så følg emnet.

Hvis TÜDEMSAŞ findes, vil Sivas eksistere, hvis TÜLOMSAŞ findes, Eskişehir vil eksistere, hvis TÜVASAŞ findes, Adapazarı vil eksistere.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar