81 Indenrigsministeriet Advarsel om overtrædelse af parkeringsforbud

Indenrigsministeriet med advarsel om overtrædelse af parkeringsforbud
Indenrigsministeriet med advarsel om overtrædelse af parkeringsforbud

Indenrigsministeriet med cirkulæret udstedt af 81 overtrædelse af forbuddet mod parkeringsregler og køretøjer, der kun kan straffes med bøder, påvirker ikke parkeringspladsens trafikordre og sikkerhed; Under tilbagetrækning og opbevaring af parkeringspladser følges de regler og principper, der er fastlagt i lovgivningen, ikke, denne situation fører til forskellige klager, advarede han. Ministeriet anmodede om, at de organisationer og embedsmænd, der var ansvarlige for trafikken, handler i overensstemmelse med standardforståelsen og lovgivningen.


81 Provinsalt guvernør for ministeriet, Provincial politidirektorat og provinsiel Gendarmeriekommando, minister Süleyman Soylu underskrev ansøgning om parkeringsforbud og tilbagetrækning af køretøjer sendte et cirkulære. Cirkulær, med stigningen i antallet af køretøjer og chauffører i trafik med passende parkerings- / stopområder, der skal fastlægges og overholdelse af reglerne, er det af stor betydning med hensyn til at sikre trafikordre og sagde sagde. Husk på, at de områder, hvor parkering vil være inden for provinsens grænser og strafferetlige sanktioner og afskaffelse af køretøjer i tilfælde af forringelse eller besættelse af parkeringsdisciplinen på vejen er reguleret af lovgivningen, huskes artikel 2918, 59, 60 og 61 i vejtrafikloven nr. 62. Det blev påpeget, at trafikreglerne for motorveje og de stater, hvor pauser og parkering var forbudt, og deres pladser blev angivet.

I artiklerne i motorvejsforordningen, der er sendt til provinserne, fjernes de køretøjer, der ikke overholder forbuddet mod parkering, principperne og procedurerne for fjernelse af køretøjer, parternes ansvar og fastlæggelsen af ​​parkeringspladserne og bestemmelsen af ​​omkostningerne ved køretøjets tilbagetrækning.

Det blev set, at de procedurer og principper, der blev fastlagt i lovgivningen, ikke blev fulgt

I det cirkulære, der er udstedt af ministeriet med 81, påvirkes køretøjer, der overtræder forbuddet mod parkering og kun kan bødes, i praksis ikke af trafikordren og sikkerheden, eller at de trækkes ind på parkeringspladser, selvom betingelserne i lovgivningen ikke findes; Under tilbagetrækning og opbevaring af parkeringspladser, parkeringspladser og tårne ​​i fastlæggelsen af ​​de procedurer og principper, der er angivet i lovgivningen, fører denne situation til forskellige klager, advarede han.

I denne sammenhæng skal organisationer og embedsmænd, der er ansvarlige for trafik med en standardtilgang og handle i overensstemmelse med formålet med loven, samt rettighederne for alle trafikanter i køretøjsejere og chauffører uden undtagelse til at forhindre vilkårlig praksis og uheldige begivenheder, der kan opleves i følgende spørgsmål, overvejes;

  • 15 m afstand til stop af personbiler såsom kommunale busser, taxaer, minibusser, sporvogne,
  • 5 m afstand til indgange og udgange til gang- og gangbroer, skoleovergange, offentlige institutioner og organisationer og hospitaler, sundhedsinstitutioner, garager, parker, boliger,
  • Ved siden af ​​den anden række med behørigt parkerede køretøjer,
  • Inden for 5 m afstand til kryds og kryds, tunnelindgange, broindgange og steder, hvor brandbrande er placeret,
  • Reserverede parkeringspladser til køretøjer, der er parkeret med køretøjer for at skabe en fare med hensyn til trafikordre og generel sikkerhed og køretøjer, der skal fjernes, vil blive trukket.

Bugsering af køretøjet vil blive ledsaget af trafikmedarbejdere

Under tegningsprocessen; Den nødvendige straffesag vil blive anvendt på registreringspladen på grund af krænkelse af køretøjet. Tilbagetrækning af selve køretøjet vil blive besluttet af trafikembedsmænd og ledsages af. En billedoptagelse (kamera eller foto) tages for at indikere køretøjets nummerplade og overtrædelsesstatus, og disse poster gemmes i passende miljøer.

Under lastning af køretøjet til traktoren skal sikkerheden for det trækkede køretøj og miljøet tages i betragtning. I tilfælde af, at ejeren / chaufføren ankommer på det tidspunkt, hvor køretøjet indlæses eller føres til trækketraktoren, meddeles den trafikadministrative beslutning om ham, og hvis der betales omkostninger (over de takster, der er fastlagt af UKOME eller Provincial Traffic Commissioner) til køretøjsejeren / chaufføren.

Sporede køretøjer bliver taget

Ejeren / chaufføren har ikke tilladelse til at rejse på trækketraktoren. Sporing af de trukket køretøjer vil blive foretaget, godkendt og ført til den nærmeste parkeringsplads, hvor overtrædelsen fandt sted for at blive taget under beskyttelse. Så snart køretøjet kommer ind på parkeringspladsen, indtaster embedsmænd straks data fra parkeringsafsnittet i menuen Polnet-informationssystemet Traffic Control. Passende platforme for offentligheden; www.egm.gov.t er I trafik- og parkeringsforespørgselsmodulerne, der findes på adressen til bilparkeringsforespørgslen, kan køretøjsejere have e-regeringsregistrering, hvis e-mail-adressen, e-regerings mobilapplikationsbrugere, der downloader mobiltelefoninformationen, vil blive annonceret spørgsmål om parkering.

I provinserne inspiceres guvernørerne mindst to gange om året for at overholde lovgivningen og cirkulære krav til mindst 5% af arbejderne og transaktioner, der udføres af alle parkeringspladser, hvor de køretøjer, der trækkes tilbage af distriktsguvernørerne eller forbydes fra trafikken, holdes. I tilfælde af påvisning af modsætning til betingelserne, der er specificeret i lovgivningen, vil der blive foretaget cirkulærer om processen. 4-måneders perioder relateret til undersøgelserne (januar-april, maj-august, september-december) dokumenter udfyldes ved udgangen af ​​perioden vil blive sendt til ministeriet.

Nævnte foranstaltninger skal følges af guvernørerne og distriktsguvernørerne, de retshåndhævende myndigheder og andre embedsmænd under deres ordrer og ikke for at forårsage problemer i gennemførelsen.chat


1 Kommentar

Yorumlar