İstanbul Universitet Cerrahpaşa kontraktansatte

istanbul universitet cerrahpasa
istanbul universitet cerrahpasa

I den officielle tidende dateret 657 og knyttet til dekret 4 og 06.06.1978 knyttet til dekret 7 og 15754 skal ansættes som kontraheret personale i henhold til artikel 28.06.2007 (B) i embedsmænds lov nr. Kontraheret personale rekrutteres til følgende positioner på grundlag af 26566 KPSS (B) koncernrangeringer i overensstemmelse med afsnit (B) i den supplerende artikel 2 i principperne om ændring af principperne for ansættelse af kontraheret personale.

AFSNIT MENNESKER

NUMBER

BUDGET ANVENDELSESBETINGELSER CODE
SYGEPLEJERSKE 35 Særligt budget Sygepleje af sundhedsmæssige gymnasier

Uddannelse fra.

2018 KPSS P94 Punkter Type 50 og

At have over score

H1

kvalifikationskrav

1- Ansøgere, der ansøger om ovennævnte særlige betingelser og 657 Act 48. for at opfylde de generelle betingelser, der er specificeret i artiklen.

2- Modtager ikke pension eller alderspension fra nogen social sikringsinstitution.

3- At acceptere betingelsen for at arbejde på alle tidspunkter (inklusive nat) for alle stillinger, der fastlægges af ledelsen af ​​den relevante enhed på en sådan måde, at den ugentlige arbejdstid ikke overstiger 40 timer;

4- Ansøgere skal have taget 2018 eksamen for offentlig personeludvælgelse (KPSS). 2018 KPSS-P94 vil være baseret på partituretypen.

5- 5917 til lov nr. 47. Af artikel 5. Afsnit (A) I overensstemmelse med afsnit 2 er 4-B fratrædet fra sin stilling, mens han arbejder som kontraheret personale; fra opsigelsesdatoen kan 1 (et) år ikke gælde før perioden.

HVORDAN SØGER:

Kandidater inden for 15 dage fra datoen for offentliggørelsen af ​​meddelelsen i EUT (indtil arbejdstidens ophør) www.istanbulc.edu.t er Ansøgningsskema og ansøgning andragende på adressen til universitetspersonalet med følgende dokumenter kræves for at ansøge personligt. Ved afslutningen af ​​ansøgningen bekræftes resultaterne af den offentlig personaleudvælgelsesundersøgelse, der er annonceret af kandidaterne, af vores institution fra OSYM-formandskabet. Ansøgningerne fra de kandidater, der afgiver falske erklæringer, vil ikke blive accepteret, og de vil blive behandlet i henhold til de generelle bestemmelser. Der indgives en ansøgning ved at specificere den kvalifikationskode, der kun kræves for en position. Hvis der indsendes mere end en ansøgning, betragtes begge ansøgninger som ugyldige. Ansøgninger fremsendt med posten accepteres ikke. Ansøgere, der har forsinket ansøgningsdatoen, eller hvis kvalifikationer ikke er egnede, vil ikke blive optaget.

DOKUMENTER KRAVET:

- Ansøgningsskema til fotografi (Ansøgningsskema offentliggjort på universitetets webside udfyldes.)

- Original identitetskort og fotokopi

- Original og fotokopi af eksamensbevis eller eksamensbevis (e-regeringsproduktion accepteres.)

- 2018 KPSS eksamensresultatattest

EVALUERING OG RESULTATER AF ANSØGNINGER:

Efter at ansøgningerne er evalueret af Kommissionen, offentliggøres resultaterne på www.istanbulc.edu.tr senest inden for 7 arbejdsdage. Antallet af erstatninger vil blive bestemt. Hvis de vigtigste vindere ikke ansøger om udnævnelse, kaldes de annoncerede substitutionsvindere henholdsvis. Listen over de kandidater, der skal udnævnes, de dokumenter, der kræves til påbegyndelse af arbejdet, tidspunkt og sted for ansøgning, skal følges på www.istanbulc.edu.tr. Der må ikke gives nogen skriftlig eller mundtlig anmeldelse til de berørte parter.

* Der er ikke indgået kontrakter med dem, der viser sig at have afgivet forkerte udsagn eller at skjule sandheden på nogen måde under ansøgning og udnævnelsesprocedurer. Selv hvis kontrakten er indgået, opsiges den. De kan ikke kræve nogen rettigheder.

* Bestemmelserne i den generelle lovgivning gælder for bestemmelserne, der ikke er medtaget i erklæringen.

For detaljer om annonce KLIK HER

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar