Tyrkiets Kardemir tyk blev produceret i spolen diameter

Kangal hans produktion i den tykke kappe kardemir turkiyenin
Kangal hans produktion i den tykke kappe kardemir turkiyenin

Tyrkiets Kardemir blev produceret i tyk spole diameter; Stick Coil Facility etableret i bilindustrien, forsvar og maskiner til fremstillingsindustrien KARDEMİR fortsætter med at producere kvalitet stål, efter Tyrkiets nøddeproduktionen i den tykke coil diameter produktion blev udført med succes.

Generaldirektør for KARDEMİR afgav en redegørelse om emnet. Hüseyin Soykan sagde, Çubuk I vores Rod and Kangal rullende mølle, som har en fleksibel produktionsstruktur, fortsætter vi vores produktudviklingsundersøgelser inden for forskellige kvaliteter og diametre for mange sektorer, især inden for bil-, forsvars- og maskinproduktionssektorer. Sammen med vores IATF 16949 Automobile Management System udvikler vi stålkvaliteter, der er egnede til fastgørelsesproduktion, som vi forventer at have et betydeligt bidrag til vores indenlandske bilproduktion sammen med de førende bolt- og møtrikproducenter i vores land. I denne sammenhæng møtrikken produktion og kvalitet 38 42 spoler af passende diameter og xnumxmm vi har opnået i dette område af Tyrkiets første produktion. Jeg lykønsker alle mine medarbejdere. Sundhed for deres arbejde og sved. Diversificeringen af ​​vores spoler i tykke diametre, som sektoren fuldt ud opfylder med importen, vil bidrage positivt til vores lands udenrigshandel. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar